Web Analytics
More
    Reklāma

    Video redzams jaunais Apple MagSafe Duo lādētājs

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Apple iepriekšējos gados runāja par īpaša bezvadu lādētāja AirPower izveidi, kas gan tehnisko izaicinājumu dēļ tika atcelts, taču šogad jauno iPhone 12 viedtālruņu prezentācijā tika pieminēts jauns MagSafe Duo bezvadu lādētājs.

    Šo lādētāju gan vēl nav iespējams iegādāties, taču kādā nelielā video tas ir redzams darbībā. MagSafe Duo ierīce ir saistīta ar jauno iPhone 12 iebūvēto magnētisko uzlādes sistēmu, un tai papildus pievienots Apple Watch viedpulksteņu lādētājs, kas darbojas uz savu īpašo sistēmu. Tāpat šo lādētāju būtu iespējams salocīt, lai to būtu viegli pārvadāt.

    Ir zināma arī MagSafe Duo cena, kas Eiropā varētu būt 149 EUR, bet ASV 129 USD, jo tā ir publiskota Apple mājaslapā ar norādi, ka ierīce būs pieejama drīzumā. Pie šīs summas vēl vajag pierēķināt arī elektriskā spraudņa izmaksas, kuru būs nepieciešams iegādāties atsevišķi, turpinot jauno Apple tendenci, tos vairs nepiedāvājot ar saviem iPhone telefoniem. Šo lādētāju varēs izmantot arī jebkuru cita ierīce, kas atbalsta Qi bezvadu uzlādes standartu.

    https://www.youtube.com/watch?v=mMokSOYzJUw&feature=emb_title

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    10.11.2020 12:39

    iespēja noraut 2 ierīces pie zemes reizē!!

    Reklāma