Web Analytics
More
    Reklāma

    Panasonic rada īpašu putekļsūcēju, ar kuru savākt sliedēs iekritušās bezvadu austiņas

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Panasonic, sadarbojoties ar Japanās dzelzceļa pārvadājumu kompāniju JR East, izveidojis īpaši pielāgotu putekļsūcēju, kas palīdz savākt ap sliedēm nokritušās bezvadu austiņas.

    Pēdējo 3-4 gadu laikā bezvadu austiņas ir uzņēmušas savu kursu pārņemt pasauli, un tā kā tās principā nav nekādā veidā fiziski savienotas ar telefonu vai savā starpā, tām ir ļoti viegli izkrist no auss vai tās var vienkārši izsist ar nejaušām kustībām. Piemēram, JR East apgalvo, ka laika periodā starp jūliju un septembri notika 950 šādi atgadījumi.

    Reklāma

    Apkalpojošais personāls katras dienas beigās, kad vilcienu satiksme ir beigusies, uzsāk austiņu savākšanu, taču ar ikdienas ierastajiem satveršanas rīkiem tas ir ļoti grūts process, jo austiņas ir maziņas un mēdz iekrist tieši starp grants gabaliem. Tāpēc Panasonic ir radījis alternatīvu, kas ir putekļsūcējs, lai mazās austiņas vienkārši iesūktu un tādējādi atvieglotu darbu personālam, kā arī paātrinātu šo procesu.

    Avots: JR East

    Šī problēma nav aktuāla tikai Japānā, bet arī Ņujorkā, kur cilvēki pat paši dodas pie sliedēm, lai tās paceltu, kas var būt dzīvībai bīstami. Pēc šāda risinājuma izmantošanas, gan rodas jautājums, vai patiešām cilvēki pēc tam spēj atrast savas austiņas, jo tās ir daudz dažādas ar plašu piedāvājumu.

    Arī Kursors apcirkņos ik pa laikam apskatām arī kādu sadzīves tehnikas produktu, un pavisam nesen tas ir bijis tieši mobilais slotas tipa putekļsūcējs Roidmi F8S.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma