Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung atgūst līderpozīcijas viedtālruņu tirgū

    Jaunākie raksti

    Viedtālruņu ražotājs Samsung pēc trešā ceturkšņa pārdošanas datu analīzes atkal atguvis līderpozīcijas tirgū, apsteidzot pirms tam pirmajā vietā esošo Huawei.

    Samsung, salīdzinot ar iepriekšējo vasaras ceturksni, savas telefonu piegādes spējis kāpināt par 47%, kamēr Huawei piedzīvojis 7% kritumu. Protams, Huawei galvenais noieta tirgus ir Ķīna, jo saistībā ar visiem aizliegumiem, to telefoni joprojām nevar izmantot Google radītos servisus. Trešajā vietā šobrīd atrodas Xiaomi, apsteidzot tādu grandu kā Apple, kura piegādes kritušās par 7%, tomēr jaunie iPhone sākti piegādāt tikai oktobrī, līdz ar to noslēdzot 2020. gada pēdējo ceturksni, šīs pozīcijas varētu mainīties.

    Reklāma

    Pēc šiem brendiem seko tādi mūsu pusē mazāk aktuāli vārdi kā Oppo, Vivo un Realme, kuru kopējie pārdošanas rādītāji spētu tuvoties Samsung iespētajam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    03.11.2020 13:02

    Samsung pārdošanas akcijas no sērijas, pērc vienas austiņas, otras par brīvu, vai pērc galaxy Note 20 un saņem Galaxy watch 3 par brīvu, liecina, ka produktu cenas ir par augstu un rezerves atkāpēm ir pamatīgas.

    Krotow
    03.11.2020 13:38
    Reply to  Skābene

    Nu bet kā tu atklāsi publikai, ka Premium klases viedtālrunis maksā zem maģiskā cipara ar 3 nullēm? Kaut kā jau ganāmpulkam jāliek izbērt maciņi uz galda un pārdot nieres.

    Skābene
    03.11.2020 15:47
    Reply to  Krotow

    Jā, Aplple pakaļskrējēji. :) Bet tā jau reāli smieklīgas tās akcijas jaunajām trubām, bet vēl pilni plaukti ar vecajiem verķiem, kuriem spītīgi nelaiž cenas lejā! Kuram muļķim tad vajag s10 vai note 10, ja par tādu pašu cenu nāk s20, vai note20, plus vēl pulkstens un ausis dāvanā. Izmisīgi cenšas noturēt cenu 1k līmenī, jebkādiem līdzekļiem.

    Krotow
    03.11.2020 16:37
    Reply to  Skābene

    Pūļa izvēle. Pats otro gadu dzīvoju ar S9+, ko par 400€ zem oriģinālās cenas pirku no LMT lietotajiem. Pirms tam bija S4, kas arī tika pirkts jau gadu pēc relīzes atlaidēs par puscenu. Bija labi, taču tagadējām aplikācijām diemžēl RAM jau par īsu.

    Reklāma