Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei P smart 2021 viedtālrunis: gatavs visiem mūsdienu izaicinājumiem

    Jaunākie raksti

    Šogad Huawei ir nolēmis turpināt attīstīt veiksmīgās P smart viedtālruņu sērijas konceptu un sniegt lietotājiem pašu nepieciešamāko mūsdienīgam un modernam dzīvesveidam. Tāpēc uzņēmums šoruden prezentējis jauno Huawei P smart 2021. Kas šajā telefonā ir tik īpašs?

    Kamera: viss nepieciešamais

    Viedtālruņu ražotāji aktīvi iegulda savu ierīču kameru kvalitātē. Tas ir loģisks solis – sociālo tīklu un attālinātās komunikācijas laikā kamera ir īpaši svarīga ikvienam lietotājam. Tāpēc arī jaunajā Huawei P smart 2021 tam pievērsta pastiprināta uzmanība.

    Reklāma

    Ierīces 48 megapikseļu aizmugurējā kamera ļauj uzņemt augstas kvalitātes fotoattēlus ar 0,5 collu (f/1,8) sensoru, kas palīdz samazināt attēla troksni un uzlabot fotoattēlu kvalitāti. Šīs tehnoloģiskās funkcijas papildina mākslīgā intelekta (AI) tehnoloģija, kas palīdz nodrošināt labāku fotoattēlu izšķirtspēju, fotografējot naktī vai zema apgaismojuma apstākļos. Tas ir īpaši noderīgi, ņemot vērā, ka laba fotoattēla vissvarīgākais aspekts ir pareiza gaismas un ēnu spēle – bez laba aprīkojuma to ir grūti panākt.

    Huawei P smart 2021 priekšpusē iebūvēta 8 megapikseļu kamera. Pirms vairākiem gadiem populārākajām digitālajām kamerām bija divas reizes mazāks megapikseļu skaits, tāpēc tālruņu kameru kvalitātes lēciens salīdzinājumā ar to ir milzīgs. Tālrunim ir arī mākslīgā intelekta “izdaiļošanas funkcija”, kas reāllaikā nodrošina nepieciešamos uzlabojumus fotogrāfijām, lai tikko uzņemto kadru bez papildu apstrādes varētu nekavējoties kopīgot sociālajos tīklos.

    Kamerai ir arī īpaši plats 120 grādu objektīvs, kas ļauj uzņemt daudz plašāku attēlu nekā parasti. Tādējādi varat ērti tvert mirkļus draugu kompānijā vai iemūžināt iespaidīgus dabas skatus ceļojuma laikā. Ko vēl mēs varam vēlēties no viedtālruņa kameras? Šķiet, ka Huawei P smart 2021 izstrādātāji ir tajā apvienojuši visu mūsu digitālajai ikdienai nepieciešamo.

    Ekrāns: spilgts, bet ne nogurdinošs

    Gan pašu uzņemtos fotoattēlus un ierakstītos videoklipus, gan arī citu video saturu, ko patērējam savos tālruņos, vēlamies baudīt uz gaiša un plaša ekrāna. Tāpēc spilgti un lieli tālruņa ekrāni ir šodienas nepieciešamība.

    Huawei P smart 2021 ekrāna diagonāles izmērs ir 6,67 collas un tas aizņem 90 procentus no tālruņa priekšpuses. Priekšējā kamera ir nevainojami integrēta ekrānā nevis uz tā rāmja, lai palīdzētu gūt plūdenu tālruņa lietošanas pieredzi bez robežām, kas ir viena no šobrīd aktuālajām tālruņu lietotāju vēlmēm. To apstiprināja Huawei pētījums: 26 % aptaujāto patērētāju Baltijā norādījuši, ka šī funkcija ir viena no trim vissvarīgākajām, domājot par savu ideālo viedierīci.

    Turklāt Huawei P smart 2021 ekrānam ir ārkārtīgi augsta Full HD kvalitāte, tāpēc jūs bez problēmām varat ērti skatīties visdažādākos videoklipus un spēlēt spēles tālrunī.

    Domājot par laiku, ko patērētāji pavada ekrānos, Huawei P smart 2021 izstrādātāji ir parūpējušies arī par acu veselību. Tālrunī ir ietverts efektīvs zilās gaismas filtrs, kas tiek aktivizēts, izmantojot funkciju Eye Comfort. Tas ļauj ilgāk lietot tālruni, nenoslogojot acis.

    Dizains, kam piemīt funkcionalitāte

    Mēs esam pieraduši runāt par to, ka viedtālruņi ir īpaši praktiski, jo tajos esošie sīkrīki un tehnoloģiskie risinājumi palīdz mums vieglāk veikt ikdienas uzdevumus. Bet šodien arī tālruņa dizainam ir skaidra funkcija – tas var papildināt apģērbu, stilu, palīdzēt ērtāk lietot tālruni vai arī demonstrēt pasaulei jūsu attieksmi pret dzīvi.

    Huawei P smart 2021 izstrādātāji lieliski izprot šo tendenci un piedāvā tālrunim spilgtas, modernas un jauneklīgas krāsas. Lietotāji varēs izvēlēties kādu no dabas iedvesmotiem krāsu toņiem – sulīgi zaļo, saulrieta zeltaino vai pusnakts melno.

    Turklāt uzņēmums ir centies padarīt arī citus dizaina risinājumus pēc iespējas funkcionālākus. Piemēram, tālruņa atbloķēšanas poga novietota Huawei P smart 2021 korpusa sānu malā, lai vienmēr būtu tai ērti piekļūt. Bet vissvarīgākais ir tas, ka no šī brīža tā veiks pat četras funkcijas: tālruņa atbloķēšanu, balss asistenta aktivizēšanu, tālruņa ieslēgšanu un izslēgšanu, kā arī pirkstu nospiedumu apstiprinājumu maksājumiem.

    Jauda: vienmērīga un pastāvīga veiktspēja ir prioritāte

    Mūsdienās tālruņa funkcionalitāte nav atdalāma no tā augstās kvalitātes un ilgstošas darbības – mēs vēlamies pirmie uzzināt jaunumus vai jebkurā mirklī dalīties savās pārdomās sociālajos tīklos. Tāpēc Huawei P smart 2021 ir astoņu kodolu procesors, kā arī jaunākā programmatūras versija EMUI 10.1, kas nodrošina ātru un vienmērīgu darbību.

    Tālrunis atbalsta SuperCharge ātrās uzlādes tehnoloģiju, tāpēc nav jāuztraucas par akumulatora darbības laika beigām. Vien ar 10 minūšu uzlādi būs pietiekami tālruņa darbībai divu stundu garumā. Un, kad akumulators ir pilnībā uzlādēts, jums ilgi nebūs jāuztraucas par tā uzlādi: 5000 mAh akumulators ļauj klausīties mūziku tiešsaistē līdz pat 108 stundām, pārlūkot internetu 12 stundas vai skatīties tiešsaistes videoklipus 23 stundas.

    Turklāt ierīces 128 GB iekšējā atmiņa ļaus tālrunī glabāt dzīves svarīgākos un jautrākos mirkļus, daudz mūzikas un cita saistoša satura. Šķiet, ka tādā veidā Huawei P smart 2021 vēlreiz atgādina, ka šai ierīcei ir viss šodien nepieciešamais par pieņemamu cenu. Ražotāja ieteiktā tālruņa tirgus cena ir tikai 229 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    11 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Janis
    23.10.2020 12:17

    Vai viņš ir gatavs banku mobilajām aplikācijām (dēļ Play store neesamības)? Nē? Nu tad par ko vispār runa…

    Ivars Dzerve
    23.10.2020 12:34
    Reply to  Janis

    …toties tas var papildināt apģērbu, tā vien jau ir fīča, kas atsver visu pārējo

    KasparsB
    23.10.2020 22:39
    Reply to  Janis

    nav arī NFC :D

    trel
    24.10.2020 00:58

    Cien. Kursors.
    Saprotu, ka naudiņa jāpelna ar reklāmām, bet vai tās tiešām netiek šķirotas? Arī nav saprotams tas, kāpēc jāreklamē Huawei telefons, kuram nav google servisi un par to jānoklusē. Protams, Jūs ievietojat sagatavotu rakstu, bet vai tas tomēr nesmērē Jūsu vārdu? Izlasīs kāds uzticamajā kursorā, ka zaibis Huawei telefons un pa tik labu cenu. Nopirks un konstatēs, ka nevar uzlikt sev svarīgās aplikācijas.
    Es laikam tomēr prasītu, lai reklāmas nevis būtu tikai no tehnoloģiju tēmas, bet arī saistošas konkrētajai publikai.
    sniegt lietotājiem pašu nepieciešamāko mūsdienīgam un modernam dzīvesveidam”
    Kā modernā un mūsdienīgā dzīvesveidā iederas telefons, kurā nevar uzstādīt modernās un mūsdienīgās aplikācijas?
    Nu kaut kā es nez

    Dr.WTF
    24.10.2020 01:11
    Reply to  trel

    Katram drosi vien atskiras interpretacijas par modernu un musdienigu dzivesveidu. Nez vai Google servisu esamiba trauce kiniesiem but moderniem un musdienigiem. Mani loti interese Huawei jaunumi, tapat ka Apple vai citu. Pienemu,ka Kursora lasitaju laba dala spej pasi atskirt,kas tiem der un preses relizes tos neietekme. Tapat ka drausmiga valoda un gramatika uzrakstits koments.

    trel
    24.10.2020 15:10
    Reply to  Dr.WTF

    To jau arī cenšos pateikt, ka Ķīniešiem paredzētais ne vienmēr derēs Latvijā.
    Man nav pretenziju pret huawei, bet apzinoties to, ka mēs Latvijā esam pieraduši, ka uz visiem Iphone un Android telefoniem ir pieejamas visas aplikācijas, neliekas īsti pareizi reklamēt telefonu, kurš pēc būtības nepilda daudz vitāli svarīgu funkciju. Un tas nekas, ka tā ir “tikai reklāma”
    Kāds ir reklāmas mērķis? Iespaidot cilvēku un pārliecināt nopirkt konkrēto produktu. Ja kāds nopirks dēļ Kursorā ievietotās reklāmas šo tālruni un pēc tam konstatēs, ka nav pieejamas lielākā daļa aplikāciju, tad var justies nopietni vīlies Kursorā.
    Lai arī reklāmisti tam nekad nepiekristu, bet šādam reklāmrakstam apakšā prasītos kaut kāda Kursora atsauce uz to, ka lietotājiem jāņem vērā Google servisu nepieejamība un ierobežota funkcionalitāte.

    Kursors.lv
    24.10.2020 17:00
    Reply to  trel

    Nevajag absolūti visas Kursorā publicētās ziņas uztvert kā mūsu rekomendācija kaut ko pirkt vai darīt. Tās bieži vien ir informatīvas ziņas. Ja kāds zināms tehnoloģiju uzņēmums vēlas par maksu ievietot šādu informāciju, ļoti labi – mums būs līdzekļi vairāk radīt svarīgāko saturu šeit – apskatus. Apskatos mēs rakstām visu kā ir un tos var un vajag izmantot, lai veiktu pārdomātus gadžetu pirkumus. Plus, mēs pie visiem rakstiem (arī reklāmrakstiem) aicinām lasītājus izteikt savu viedokli un tā arī ir pievienotā vērtība.

    Skābene
    26.10.2020 08:29

    Pie citiem rakstiem ir lasīti komentāri, ka Kursors filtrē relīzes un ja kaut kas ir pārāk salds un cukurains, tad tekstes tiek palabots, lai tuvāk dzīvei!? Man jau liekas ka tādu lietu kā google servisus nedrīkst noklusēt, citādi tā jau ir maldinoša reklāma un negodīga komercprakse.

    Kursors.lv
    26.10.2020 08:32
    Reply to  Skābene

    Tāpēc mums ir komentāru sadaļa, kurā (moderēti gan) lasītāji var pievienot klāt arī savu viedokli par šeit publicēto.

    digitalk
    26.10.2020 08:51
    Reply to  Skābene

    preses relīze un reklāma ir divas dažādas lietas — pirmo var rediģēt, bet par otro maksā naudu, tāpēc vai nu publicē vai nē, cik nu tavs morālais kompass atļauj.

    reku googles adsense tepat kursorā bija pasākusi reklamēt brīnumpadomus ārstēšanā. nācās tai nepārtraukti norādīt, ka reklāma nav atbilstoša. tur, protams, sēž robots, bet tādas reklāmas izbeidzās. vai nu termiņš beidzās, vai arī piegrieza.

    Kursors.lv
    24.10.2020 08:05
    Reply to  trel

    Paldies par komentāru! Mēs izvērtējam, kuras reklāmas publicēt un kuras izlaist. Diezgan liels skaits materiālu tā arī nesasniedz mūsu lasītājus.

    Reklāma