Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei izziņojis FreeBuds Studio austiņas ar aktīvo trokšņu slāpēšanu

    Jaunākie raksti

    Huawei FreeBuds Studio ir jaunākais ražotāja veikums, šīs over-ear tipa austiņas piedāvā aktīvo trokšņu slāpēšanu un lielisku skanējumu. Huawei ar FreeBuds Studio centīsies panākt Bose, Sony un, iespējams, pat Apple AirPods Studio austiņas. Man gan uzreiz izskatās, ka FreeBuds Studio pavisam noteikti izskata ziņā atgādina Bose 700 austiņas.

    FreeBuds Studio izmantots nerūsējošais tērauds, kvalitatīva plastmasa un mīkstas ādas ausu uzlikas.

    Reklāma

    Tiek solīts, ka FreeBuds Studio darbojas no 4 Hz līdz 48 KHz, izmantojot četru slāņu 40 mm skaļruņu. L2HC bezvadu skaņas pārraide nodrošina līdz 960 kbps, bet to iespējams panākt tikai kopā ar Huawei P40 un Mate 40 sērijas viedtālruņiem un EMUI 11 saskarnes versiju.

    FreeBuds Studio ir trīs skaņu slāpēšanas režīmi līdz pat 40 dB, arī balss zvaniem tiek izmantoti seši ārējie mikrofoni, lai nomāktu fona trokšņus. Austiņas piedāvā darbību līdz 20 stundām ar ieslēgtu trokšņu slāpēšanu. 10 minūšu uzlāde dod klāt vēl 5 stundas mūzikas baudīšanai.

    Plānotā FreeBuds Studio cena ir 299 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LAN
    27.10.2020 11:40

    Gaidam apskatu!

    Kursors.lv
    27.10.2020 12:19
    Reply to  LAN

    Jau uzprasīju Huawei pārstāvjiem vai šis produkts vispār Latvijā būs pieejams. Izskatās interesanti un arī piekrītu, ka būtu forši apskatīt. Galu galā nesen apskatītās Huawei FreeBuds Pro austiņas atzinām par labām: https://kursors.lv/2020/10/19/huawei-freebuds-pro/

    Reklāma