Web Analytics
More
    Reklāma

    Dell Technologies: Laiki mainās. Jūsu biznesa videi arī būtu jāmainās.

    Jaunākie raksti

    Uzņēmumi vairāk nekā jebkad agrāk pāriet uz virtuālo vidi, kur galvenos procesus virza IT risinājumi. Tāpēc nākotnes situācijai piemēroti risinājumi un ieskats par to, kas tagad notiek tirgū, ir kritiski svarīgi. 27. oktobrī notiks bezmaksas vebinārs ar galveno runātāju Ludeku Safaru (Dell Technologies) un citiem infrastruktūras risinājumu ekspertiem, kas sniegs ieskatu par to, kas šobrīd notiek Baltijas tirgū.

    Runātāji dalīsies piemēros, kā izveidot, integrēt un iegūt lielāku brīvību un nepārspējamu elastību, masveida mērogojamību un uzņēmuma klases veiktspēju, izmantojot jaunākos Dell Technologies risinājumus – VxRail, PowerFlex un Powerstore.

    Reklāma

    Vebināru ar runu “Tu būvē pats, vai pērc?” atklās pasākuma galvenais runātājs Ludeks Safars, kas uzņēmumā Dell Technologies vada iepriekšpārdošanas tehnisko konsultantu nodaļas Ziemeļaustrumeiropas reģionā. Ar uzņēmumu IT sistēmām viņš ikdienā strādā jau vairāk nekā 15 gadus un ir specializējies infrastruktūras, kā arī datu centru arhitektūras jomās. Digitālā transformācija ir viņa sirdslieta, jo ​​īpaši mākoņrisinājumu izstrāde, lielo datu un IoT tehnoloģiju lietojums uzņēmējdarbībā.

    Šīs un citas saistītās tēmas vebinārā apspriedīs viņš un citi Dell Technologies vecākie sistēmu inženieri Aurimas Pazera, Paulius Dubinskas un Madis Parn. Vebināru noslēgs jautājumu un atbilžu sesija un dalībnieki tiks iepriecināti ar īpašām balvām – Dell aksesuāriem (pelēm, tastatūrām u.c.).

    Vebinārs “Laiki mainās. Jūsu biznesa videi arī būtu jāmainās.” ir bez maksas un tam pievienoties var ikviens interesents. Reģistrējies vebināram.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Salvus
    23.10.2020 15:05

    ir bez maksas un tam pievienoties var ikviens interesents.

    Meli. Bez maksas šaja pasaulē nav nekas. Kāds vienmēr par to samaksā!

    Kursors.lv
    25.10.2020 16:10
    Reply to  Salvus

    Jā, šajā gadījumā vebināra rīkotājs.

    Reklāma