Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunos Apple Watch SE skārušas pārkaršanas problēmas

    Jaunākie raksti

    Uzņēmuma Apple jaunāko viedpulksteni Watch SE skārušas pārkaršanas problēmas, par kurām ziņojuši seši Dienvidkorejas lietotāji. Viedpulkstenis pārstājis darboties, bet ekrāna labajā pusē parādījies dzeltens plankums.

    Visi seši lietotāji šo uzkaršanu sajutuši, lietojot pulksteni tieši uz rokas, un pats pirmais gadījums datēts 10. oktobrī, kad lietotājs pamodies, jo sajutis karstumu uz savas rokas un nekavējoties Watch SE modeli novilcis. Tas nozīmē, ka arī āda ir tikusi pakļauta augstai temperatūrai. Pagaidām šī problēma skārusi tieši Dienvidkorejas lietotājus, kā arī dzeltenā plankuma vieta uz displeja norāda, ka problēma varētu nākt no Taptic sensora un displeja savienotāja.

    Reklāma

    Kā redzams, tad pārkāršana ir skārusi tieši Apple Watch SE 40mm modeļus ar GPS un mobilo datu savienojumu, kā arī tie ir bijuši pelēkā vai melnā krāsā. Pagaidām gan nav ziņas par šādiem gadījumiem citās pasaules vietās, tomēr problēma izskatās visai nopietna un būs jāseko līdz tam, kā tā tiks atrisināta. Šī gada Apple Watch modeļu iekšējā uzbūve nav pārāk mainīta, salīdzinot ar iepriekšējām divām paaudzēm, kas šo faktu padara vēl pārsteidzošāku.

    AvotsReddit
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    21.10.2020 16:04

    Āboļpulksteņus tagad varēs izmantot medicīnā kā bankas ;)

    K. Johansons
    21.10.2020 16:11

    Izskatās kā Apple ir vairāk aizrāvušies ar naudas pelnīšanu un kvalitātes standarti ir atstāti novārtā. Samsung, jau arī vienreiz samaksāja lielu cenu par šādiem gājieniem. Viens ja tas notiek kaut kādam ķīniešu brendam, bet ne jau Apple. Gaidīsim kas būs ar jaunajiem Iphone.

    Einis
    22.10.2020 09:17
    Reply to  K. Johansons

    “kaut kādam ķīniešu brendam, bet ne jau Apple”

    Hahahaha.. Nu gan pateici. Gandrīz no krēsla nokritu. BET NE JAU APPLE!!! APPLE IR MĒSLS. Tāpat viņu ražo Ķīnā.

    Reklāma