Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iPhone 12 varētu būt divas reizes pieprasītāks par iPhone 11

    Jaunākie raksti

    Dažāda veida informāciju saistībā ar jaunajiem Apple iPhone 12 modeļiem noteikti dzirdēsim vēl tuvākās nedēļas, līdz tie būs saņemti un būs pieejami pirmie testi, taču analītiķis Ming-Chi Kuo jau tagad prognozē, ka iPhone 12 iepriekšpasūtīšanā ir divas reizes pieprasītāks nekā iPhone 11.

    Analītiķis paredz, ka iPhone 12 modeli jau varētu būt pasūtījuši aptuveni 1,7 līdz 2 miljoni pircēju, kamēr iPhone 11 izlaišanas brīdī tās bija no 500 līdz 800 tūkstošiem rezervāciju. Salīdzinot ar veiksmīgo iPhone 6 izlaišanu, kad tas pirmajās 24 stundās tika pasūtīts veselus četrus miljonus reižu.

    Arī citi tehnoloģiju eksperti paredz, ka tieši iPhone 12 vai iPhone 12 mini būs šīs sezonas vispopulārākais Apple viedtālrunis, kamēr Ming-Chi Kuo prognozē, ka tieši iPhone 12 un iPhone 12 Pro varētu būt pieprasītākie. Proti, pieprasījums pēc abiem varētu būt 30-35%. Apple iPhone 12 mini pieprasījums varētu būt 10-15%, bet iPhone 12 Pro Max attiecīgi aizņemt 15-20%. Tātad preces brālīgi dalītu tirgu uz pusēm, jo pirmie divi modeļi būs pieejami sākot no 30.10., bet pēdējie divi 13.11.

    Interesanti būs pavērot cik pieprasīts realitātē būs iPhone 12 mini modelis, jo ir patērētāji, kuri vēlas tieši mazāka izmēra telefonu, bet Ming-Chi Kuo norāda, ka vienā no galvenajiem tirgū Ķīnā šādi 5,4 collu izmēri patiesībā vairs nav populāri. Vēl pirms tā pieejamības lielais nezināmais ir darbības laiks, jo modelis saņēmis arī mazāku bateriju.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma