Web Analytics
More
    Reklāma

    Porsche Design un AOC paziņo par partnerību

    Jaunākie raksti

    Porsche Design un AOC ir izveidojuši partnerību, kas apvieno Porsche Design sarežģīto un funkcionālo dizaina filozofiju ar AOC vismodernāko displeju tehnoloģiju. Kopīgi viņi ienesīs tirgū izcilus visaugstākā snieguma spēļu monitorus, kas izstrādāti spēlētājiem, kas vienlaikus seko līdzi savas spēļu stacijas progresīvajam, taču stilīgajam izskatam. Pirmais Porsche Design AOC AGON spēļu monitors tiks izlaists 2020. gada rudenī.

    Porsche Design zīmols ir sinonīms ekskluzīviem dzīvesveida produktiem un nozīmē precizitāti un pilnību. Uzņēmuma tīrā dizaina filozofija paredz formu un funkciju optimizēšanu, atklājot jaunus un novatoriskus risinājumus. AOC ir TPV Technology meitasuzņēmums, kas ir lielākais LCD monitoru ražotājs pasaulē. Pateicoties izcilajiem, ļoti kvalitatīvajiem un unikālajiem AOC Gaming un augstākās klases AGON līniju spēļu displejiem, AOC ieņem pirmo vietu pasaulē spēļu monitoru tirgū.

    Reklāma

    Abu uzņēmumu sinerģija un to atbilstošās kompetences jomas radīs vadošos produktus, kas mirdz gan ar dizainu, gan funkcionalitāti. Pirmais Porsche Design un AOC spēļu monitors pasaulē tiks izlaists 2020. gada rudenī. Ar šo stratēģisko partnerību Porsche Design ienāk strauji augošā tirgus segmentā – 144 Hz un vairāk spēļu monitoru pasaules tirgus apjoms 2019. gada beigās bija pieaudzis par 76 %. Sadarbība piedāvā ekskluzīva dzīvesveida zīmola piekļuvi labi finansētai jaunākai un plašākai mērķa grupai ar spēcīgu kopienu visā pasaulē. Aizņemoties no iedibinātās motoru sporta vēstures, monitori ir perfekta pāreja no sporta uz ceļa uz “sportu” viesistabā. AOC tas būs stilīgs papildinājums viņu plašajai dizaina produktu vēsturei, šoreiz spēļu portfeļa ietvaros.

    “Porsche Design piedāvā ekskluzīvu plaša patēriņa elektronisko produktu klāstu, un spēles ir viens no visstraujāk augošajiem tirgiem šajā nozarē. Spēļu monitori lieliski iekļaujas mūsu tehniski iedvesmotā dzīvesveida produktu portfelī, un mēs ar prieku sadarbojamies ar tik spēcīgu un vispāratzītu partneri kā AOC, kas ir viens no top zīmoliem displeju tirgū,” saka Jans Bekers (Jan Becker), Porsche Design izpilddirektors.

    “Mēs lepojamies un esam sajūsmā par sadarbību ar tik fantastisku partneri kā Porsche Design. Viņu dizaina mantojums lieliski saskan ar mūsu vismodernāko displeju tehnoloģiju. Kopā mēs ticam, ka, pateicoties mūsu satriecošajiem un pilnīgi unikālajiem monitoriem, mēs varam nodrošināt spēlētājiem visā pasaulē nepārspējamu spēļu pieredzi,” piebilst Niko Vernijevs (Nico Vernieuwe), TPV Technology firmas vecākais viceprezidents.

    Papildu ziņas par gaidāmajiem Porsche Design monitoriem tiks publiskotas tuvākajā laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0946
    15.10.2020 10:23

    ok, poršos būs aoc monitori un monitori būs porši tiem, kas poršauto nevar atļauties)

    digitalk
    15.10.2020 12:00
    Last edited 3 years ago by digitalk
    Aigars
    15.10.2020 19:25

    es sūtīšu sev AOC U32U1 :)

    NR71
    15.10.2020 22:43

    Lietoju AOC Q27T1 Porsche design. Darbojas lieliski, ar visu Free Sync, 1440p un 75Hz. Monitora peka izskatās neparasti labi. Vien elektrības un hdmi vads karājas kaut kur kreisajā sānā, nevis smuki nostiprināts gar metāla kāju, lai nav pamanāms. Priekšpuses apakšējā mala ar nevienmērīgu pārklājumu, vietām pamanāmi tādi kā iedobumi. Pogas fiziskas nevis skārienjūtīgas. Taču tas viss attiecībā cena=veikstpēja, pat man, ir maznozīmīgi. Kopumā esmu ļoti apmierināts.

    Reklāma