Web Analytics
More
    Reklāma

    AOC izziņo sadarbībā ar Studio F. A. Porsche izstrādātus monitorus

    Jaunākie raksti

    „Studio F. A. Porsche” ir sinonīms izsmalcinātam, elegantam produkta dizainam visā pasaulē. Displeja speciālists AOC ar gandarījumu laiž klajā divus jaunus displejus, ko izstrādājusi pasaulē pazīstamā dizaina aģentūra Studio F. A. Porsche. Red Dot Design godalgotais U32U1 – 31,5 collu (80 cm) augstākās klases biznesa monitors ar 4K izšķirtspēju, VESA HDR600 displeju, un Q27T1 –27 collu (68,6 cm) QHD monitors ir orientēts uz lietotājiem mājas apstākļos, kas prot novērtēt nevainojamu dizainu.

    Pirmajā mirklī U32U1 atklāj izcilo Red Dot Design godalgoto dizainu, kas radies vienā no slavenākajām dizaina studijām – Studio F. A. Porsche. Ņemot vērā cilvēku mainīgo attieksmi pret darbu un privāto dzīvi, viņus aizvien vairāk interesē īpaša produktu atšķirība profesionālai un personiskai lietošanai. To atspoguļo U32U1 dizains. Tā mērķauditorija ir lietotāji ar augstām estētiskām prasībām, un tas balstās uz klasiskā inventāra dizaina tendencēm. Cauruļveida formas statīvs rada vizuālu vieglumu un ļauj tam izcelties jebkurā vidē un lietošanas kontekstā. Tas izceļas arī ar citām augstākā dizaina īpašībām: četrpusīgais, plānais un sagāžamais bezrāmju ekrāns ir novietots uz spīdīga metāla statīva ar pielāgojamu augstumu līdz 120 mm. Aizmugurējā alumīnija plāksne ar noapaļotiem stūriem, kurā izvietoti arī kabeļu savienotāji, rada smalku kontrastu tumši pelēkajam aizmugurējam vākam. Funkcionāls jaunums ir tas, ka šī plāksne paliek tajā pašā pozīcijā, kad displejs tiek pagriezts portreta pozīcijā, lai kabeļi arī paliktu tajā pašā vietā. Lai nodrošinātu lielāku elastību, displejam ir arī VESA režģis, kas paredzēts montāžai uz statīviem vai sienas stiprinājumiem.

    Reklāma

    AOC U32U1

    Lieliska veiktspēja profesionālu prasību apmierināšanai

    Īpaši lielajam – 31,5 collu (80 cm) IPS displejam ir izcila 4K/UHD izšķirtspēja (3840 x 2160 pikseļi). Pateicoties VESA HDR600 displeja un HDR 10 standartu atbilstībai, ekrāns nodrošina 10 bitu krāsu dziļumu un 1,07 miljardu krāsu. Attēli izstaro iespaidīgu krāsu kontrastu un diapazonu no baltās līdz tumšākajam melnās krāsas tonim. Displejs aptver 90% no DCI-P3 krāsu telpas, kas padara to par ideālu izvēli video un fotogrāfiju profesionāļiem un entuziastiem.

    Laba savienojamība ar USB-C

    Papildus parastajiem HDMI 1.4 un DisplayPort 1.2 savienotājiem šim monitoram ir arī HDMI 2.0, kā arī USB-C ports un USB 3.1 mezgls. USB-C savienojums nodrošina DisplayPort Alternate Mode režīmu pat augstas izšķirtspējas video signālu pārsūtīšanai no piezīmjdatora vai cita datora. USB strāvas padeve vienlaikus var uzlādēt piezīmjdatora akumulatoru līdz pat 65W, bet USB 3.1 datu pārraide nodrošina ātru datu pārsūtīšanu. AOC Q27T1: nevainojams dizains apvienojumā ar lielisku skatīšanās pieredzi.

    Q27T1 – vizuālā asimetrija

    Q27T1 asimetriskais statīvs turpina attīstīt priekšgājēju aizsākto dizaina mantojumu. Tas ne tikai pārsteidz ar savu oriģinālo dizainu, bet arī ar loģisko slodzes sadalījumu monitorā, lai pilnīgi līdzsvarotu monitora svaru. Šis dizains akcentē izsmalcinātu strukturālo inženieriju, kas notur monitoru vietā, līdzīgi mūsdienu skulptūrām. Trīspusīgais bezrāmju displejs ar malu dizainu slēpj plastmasas rāmi kreisajā un labajā pusē. Apakšējais rāmis ir papildināts ar spīdumu, bet matēta izliektā aizmugure pasvītro tīro un skaidro monitora dizainu. Statīvs ir pievienots aizmugurē, kur I/O porti ir paslēpti aiz vāka tikai ar nelielu atveri izejošajiem kabeļiem, tādējādi uzsverot Q27T1 kopējo nevainojamo izskatu.

    Vienlīdz pārliecinošas iekšējās vērtības

    Pateicoties Quad HD 2560 x 1440 pikseļu izšķirtspējai, AOC displeja Q27T1 27 collu IPS panelis ar pretapžilbināšanas pārklājumu nodrošina izcilu skatīšanās pieredzi. IPS tehnoloģija nodrošina arī plašu skatīšanās leņķi un lielisku krāsu atveidi. Q27T1 – AOC jaunās T1 displeju sērijas pirmais modelis piedāvā plašu krāsu gammu, kas aptver 90% no NTSC krāsu telpas. Tā viena DisplayPort un divas HDMI ligzdas ļauj monitoru pieslēgt dažādām ierīcēm, tostarp galddatoriem, klēpjdatoriem, Blu-ray atskaņotājiem un spēļu konsolēm.

    „Lieliskas mūsdienu tehnoloģijas un izcila dizaina kombinācija sadarbībā ar Studio F. A. Porsche padara mūsu jaunos monitorus par kaut ko patiesi īpašu,” teic Stefans Sommers (Stefan Sommer), Eiropas nodaļas mārketinga un biznesa menedžmenta direktors. „Pēc tam, kad ar pirmajiem kopīgi izveidotajiem monitoriem pirms diviem gadiem guvām lielus panākumus, esmu gandarīts, ka tagad mēs varam piedāvāt vēl divus modeļus, kas izceļas ar savu nevainojamo dizainu.” “AOC komandā mēs saskatījām ideālu sadarbības partneri, ar ko ne tikai dalām tiekšanos pēc sarežģīta un izsmalcināta dizaina, bet no kā arī iedvesmojamies. Abpusēji uzskati par kvalitāti un sniegumu ļāva izveidot augstākā līmeņa produktu, kas apvieno augstākos tehniskos un estētiskos standartus,” saka Kristians Švamkrugs (Christian Schwamkrug, Studio F. A. Porsche dizaina direktors).

    AOC Q27T1 displejs būs pieejams 2019. gada jūlijā par MSRP (ražotāja ieteicamā mazumtirdzniecības cena) 309 EUR un U32U1 būs pieejams vēlāk 2019. gadā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    10.04.2019 14:58

    Cena un dizains – flap flap flap flap

    Reklāma