Web Analytics
More
    Reklāma

    Studio F. A. Porsche dizainētie smalkie un elegantie monitori tagad ir pieejami veikalos

    Jaunākie raksti

    Divi labi pazīstamā dizaina nama Studio F. A. Porsche dizainētie un monitoru ražotāja AOC izstrādātie jaunie monitori tagad ir pieejami veikalos. 24″ AOC PDS241 un 27″ AOC PDS271 ir unikāli monitori ar neparastu izskatu. Abiem monitoriem ir trīs nemanāmo malu AH-IPS panelis un asimetrisks metāla statīvs, kurā apslēpti elektrības/monitora vadi, tā radot īpaši plānu un minimālistisku izskatu. 27 collu PDS271 nesen ieguva 2017 COMPUTEX dizaina un inovāciju balvu par tā izcilo dizainu.

    Ferdinanda Aleksandra Poršes dizaina filozofija

    Ceļš uz izcilu dizainu sākās ar Ferdinanda Aleksandra Poršes citātu, kas ir viens no Studio F. A. Porsche vadošajiem principiem: “Izprotot priekšmeta funkciju, tā forma bieži vien izkristalizējas pati.” Monitoru gadījumā funkcija ir vizuālā satura rādīšana, ko nodrošina tā galvenais elements – panelis. Tāpēc, konceptuāli, ideāls monitors būtu tīrs, skaidrs panelis bez jebkādiem statīviem, kabeļiem vai citiem uzmanības novērsējiem. Taču realitātē mūsdienu monitori parasti nāk komplektā ar vadu mudžekli to aizmugurē. Tādēļ PDS sērijas dizaina ideja bija atbrīvoties no šī mudžekļa, apvienojot statīva un vadu funkcijas vienkopus un veidojot vadus tā, lai tie kļūtu par statīvu. Rezultāts ir asimetrisks metāla statīvs, kura tapšanu iedvesmojis vada dabiski brīvi plūstošais izskats, novietojot vadus tā iekšpusē. Statīva savienojuma cilindriskā forma arī sniedz lietotājiem intuitīvu priekšstatu par tā liekšanās spēju.

    Reklāma

    Novatorisks, smalks un elegants dizains

    PDS sērijas displeji piesaista skatienu no jebkura skata leņķa. Priekšpusē trīs nemanāmo malu dizains ļauj lietotājiem novērtēt AH-IPS paneļus visā to pilnībā. Asimetriskais metāla statīvs uzsver vienkāršo un minimālistisko izskatu. Šiem monitoriem ir arī pats skaidrākais izskats no aizmugures, jo nav redzamu kabeļu, kas padara tos par ideāliem monitoriem publiskās telpās. PDS sērijas sānu profils apbur ar vien 5,2 mm plānumu.

    Elektrības un monitora pieslēgumi ir kopīgi novirzīti caur metāla statīvu, kura galā ir ārēja modulārā kārba ar HDMI un elektrības ievadiem. Vadu integrācija statīvā ir revolucionāra pieeja monitoru standarta dizainā. PDS sērijā formu veido funkcija.

    Izcils redzējums no iekšpuses un ārpuses

    No ārpuses šie displeji atšķiras no visiem pārējiem tirgū pieejamajiem monitoriem, iekšpusē tie ir arī aprīkoti ar jaunākajiem AOC AH-IPS paneļiem, kas ir piemēroti tikpat kā visiem lietošanas gadījumiem. Šie paneļi nodrošina 1920 x 1080 pikseļu Full HD izšķirtspēju ar platiem 178° skata leņķiem. AOC SuperColor WCG tehnoloģijas dēļ šie paneļi var nodrošināt 100% sRGB un 90% NTSC krāstelpas attēlojumu.

    Abi monitori ir arī aprīkoti ar AOC Low Blue Light tehnoloģiju, kas samazina kaitīgo zilās īso viļņu gaismas starojumu, un Flicker-Free tehnoloģiju, kas regulē monitora spilgtumu ar līdzstrāvu (DC), nevis ar impulsu platuma modulāciju (PWM), lai mazinātu ņirboņu un acu diskomfortu.

    Ražotāja ieteiktā mazumtirdzniecības cena PDS241 modelim ir 219 €, savukārt PDS271 modelim – 299 €.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andrievs
    26.07.2017 08:09

    dizains lai uzsistu cenu :D

    Lapsinieks
    26.07.2017 08:52

    ārā aiz loga 2017. gada ziema, superdizains, lai nogrūstu hd izšķirtspējas displejus???!!!???

    x
    26.07.2017 10:26
    Reply to  Lapsinieks

    tur ne tikai hd, bet arī ips))

    x
    26.07.2017 08:59

    nemanāmā mala – tas pats, kas sfērisks zirgs kristāla kubā?

    bildē redzamais atgādināja syncmaster 971p (2006) slaidinātu inkarnāciju

    x
    26.07.2017 09:08

    bet kopumā tas atgādina nieciņus, kas pirmajā brīdī rada iespaidu par fizikas likumu nedarbošanos (vai otrādi, uzskatāmi demonstrē tos). parasti sastopami apputējuši kā dāvana biroja plauktos vai jau atdāvināti bērniem. pirmajā brīdī – vau! un pēc īsa laika sāk kaitināt ar savu nepraktiskumu)

    Skābene
    26.07.2017 09:17

    Vot dari ko gribi, bet es lasu pavisam ko citu nevis AOC! Laikam pie vainas kirilica! :)

    x
    26.07.2017 15:17
    Reply to  Skābene

    šķūnīša efekts – jebkuri trīs burti lasās kā iks igrek īsais i)

    KKTK
    26.07.2017 20:52

    Ko ākstās, ja 27″, tad izšķiršanas spējai jābūt 2560 x 1440!

    Reklāma