Web Analytics
More
    Reklāma

    Sagaidāms, ka jaunākos iPhone 12 ieraudzīsim Apple prezentācijā 13. oktobrī

    Jaunākie raksti

    Nepilna mēneša laikā mūs sagaida nākamā prezentācija no Apple, un sagaidāms, ka 13. oktobrī pasaule tiks iepazīstināta ar nākamajiem iPhone mobilajiem telefoniem, kā arī, iespējams, mēs varētu ieraudzīt kaut ko svaigu bezvadu austiņu klāstā.

    15. septembrī Apple noturēju savu ierasto rudens prezentāciju, taču šoreiz bez iPhone atklāšanas, jo jau vasarā tika ziņots, ka šajā gadā to nonākšana pie klientiem kavēsies pandēmijas dēļ. Iepriekšējā mēnesī mēs ieraudzījām jaunus Apple Watch, kā arī iPad un iPad Air, kas vēl nav nonācis pie klientiem. Šajā reizē prezentācijas nosaukums ir “Hi, Speed”, kas varētu tikt attiecināts gan uz iPhone ātrdarbību, gan uz 5G savienojumu. Sagaidāms, ka šajā reizē mēs varētu ieraudzīt pat četrus dažādus iPhone 12 modeļus, un viena no galvenajām iezīmēm būs atgriešanās pie kantainā dizaina, kā iPhone 4 laikos.

    Reklāma

    Taču līdz galam nav pateikts vai mēs vispār ieraudzīsim jaunus iPhone telefonus, taču principā jau neko citu neviens cits arī negaida. Apple prezentācija kā jau ierasts norisināsies attālināti, un sagaidāms kvalitatīvi veidots video materiāls. Pēc Latvijas laika tā norisināsies laika posmā no 20:00 līdz 22:00 vakarā, tāpēc neaizmirstiet to pievienot savos kalendāros.

    Arī šajā reizē uzņēmums parūpējies par saistīto papildinātās realitātes animāciju, kuru iespējams noskatīties sev jebkurā ērtā vietā, ja Apple mājaslapa tiek atvērta Safari mobilajā pārlūkā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Artūrs
    27.03.2021 19:47

    Labvakar Henrij. Kad šogad Latvijā varētu parādīties 13 Iphone Pro Max? Vēlos šogad nomainīt Samsung J100 pret Iphone bet arī 12 pro max liekās labs. Interesanti cik maksās 13 Pro Max bāzes versija? Cerams nepaliks dārgāks. Man patīk mans samsungs bet Iphone es vēlos tieši priekš fotografēšanas un izklaidei. Bet Samsung atstāt zvaniem un darbam. 1000 eiro par telefonu gribās pašu labāko ko sniedz ražotājs.

    Reklāma