Web Analytics
More
    Reklāma

    Sāk iezīmēties nākamā iPhone 12 izskats

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā Apple atjaunoja savu “pieejamāko” iPhone SE modeļu līniju, ar jaunu zelta standartu 4,7 collu izmērā un ar iPhone 11 Pro veiktspēju, kas daudzus mazo un kantaino iPhone 4/5/vecā SE īpašniekus neiepriecināja. Toties tuvojoties rudenim, arvien precīzākas, tā gribētos ticēt un cerēt, paliek baumas par jaunākā iPhone 12 dizainu, kurš atgriezīsies ierastajā taisno un kvadrātisko formu ērā.

    Nākamais Apple telefonu flagmanis būs sava veida hibrīds starp jau zināmo iPhone 5 kantaino dizainu, ja drīkst to tā dēvēt, un nesen atjaunoto iPad Pro, tāpēc ka tas noteikti būs lielāks par 4 collām un kameru dizains būs ļoti līdzīgs iPad veikumam. Nākamajā iPhone kameras būs izvietotas perfektā kvadrātā telefona aizmugurēs, kur blakus 3 kamerām pievienosies LiDAR sensors kā iPad. Šis četrkantainais dizains ļaus telefonam palikt nedaudz tievākam, un, iespējams, skaļuma izslēgšanas poga līdzināsies jau iPad esošajai. Displeja visai uzkrītošās apmales samazināsies, taču tik un tā tas pilnībā nepārklās visu ekrānu, kā tas ir redzams konkurentu veikumā.

    Reklāma

    Šobrīd tiek spekulēts pat par 4 dažādiem iPhone modeļiem, no kuriem vismaz 2 pārstāvēs iesākto Pro sēriju ar vislabāko specifikāciju un iespējām. Paredzams, ka beidzot samazināsies augšējais ekrāna izgriezums, bet palielināsies antenu izmēri, kas varbūt tik daudz nebojā dzīvi un izskatu, taču nodrošinās iPhone gan ar 5G, gan jau ātrākiem ierastajiem savienojumiem. Jauni vecajā iPhone 12 dizainā var vilkt paralēles ar Apple soli atgriezties pie vecā butterfly klaviatūras dizaina jaunajā 16 collu MacBook Pro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Edgars Briedis
    21.04.2020 23:30

    Smuks. IPhone 5 dizaina ziņā man vienmēr šķitis smukākais no āboltelefoniem.

    Eerks
    22.04.2020 21:25

    Bet tas “notch”.. Nav skaidrs kādēļ daudzi iPhone lietotāji ar to samierinās un izliekas pat neredzam. “Bezuzacu” telefonu lietot tomēr ir lielāka bauda. Filmas, video skatoties noteikti.

    Reklāma