Web Analytics
More
    Reklāma

    Royole piedāvā FlexPai 2 – sava salokāmā telefona otro versiju

    Jaunākie raksti

    Telefonu ražotājs Royole tiek dēvēts par pirmo ražotāju, kurš sāka piedāvāt lokanā displeja telefonu masām ar savu modeli FlexPai, kurš kopumā neieguva labu novērtējumu, un man tas vairāk saistās ar Escobar telefonu sāgu. Taču kompānija turpina doties uz priekšu, piedāvājot uzlabotu modeli FlexPai 2.

    Kā norāda Ķīnas ražotājs Royole, tad FlexPai 2 sastādīs nopietnu konkurenci jaunajiem Huawei Mate Xs un Samsung Galaxy Z Fold2. Royole trešās paaudzes lokanais displejs “Cicada Wing” būšot spējīgs salocīties vairāk nekā 1,8 miljonu reižu, kamēr Samsung apgalvo, ka tas ir iespējams 200 000 reižu. Telefona displeja izmērs atvērtā veidā būs 7,8 collas liels ar izšķirtspēju 1920 x 1440 pikseļi.

    Reklāma

    Viena no lielākajām atšķirībām salīdzinot ar konkurentiem ir tā, ka FlexPai 2 ir iespējams salocīt uz abām pusēm, kamēr Samsung Galaxy Z Fold2 vienmēr atvērsies uz āru. Šādā veidā FlexPai var iegūt vienu 5,5 collu ekrānu un otru 5,4 collu ekrānu ar 1440 x 810 pikseļiem. Kad tas būs salocīts uz iekšu, tas izskatīsies līdzīgs Microsoft Surface Duo, kam nemaz nav šis ārējais ekrāns, līdzīgi darbojas arī pielāgotā Android 10 versija Water OS 2, imitējot Microsoft Surface funkcionalitāti.

    Blakus displejam atrodas četras kameras, kuras novietotas viena zem otras, tādējādi saglabājot pirmā FlexPai dizainu, ar speciālu joslu, kuru nenosedz lokanais displejs. Būs pieejama galvenā kamera ar 64MP izšķirtspēju, 16MP ultra platā kamera, 8MP telefoto kamera uun 32MP portreta kamera. Uz āru lokanais displejas nodrošinās to, ka fotogrāfejot otru personu, tai būs iespējams redzēt arī sevi, kas atvieglos selfiju uzņemšanu, jo vienmēr varēs redzēt, kas tiek uzņemts.

    To visu darbinās Snapdragon 865 procesors, kurš attiecīgi būs aprīkots ar 8GB operatīvo atmiņu un 256GB ietilpību, vai 12 un 512GB kombināciju. Neiztiks arī bez 5G atbalsta. Baterijas ietilpība būs 4450 mAh, un kopējais svars būs 339 grami. Lētākā modeļa cena būs 1470 USD, bet dārgākā maksās 1710 USD, un izskatās, ka pagaidām telefons pieejams vienīgi Ķīnas tirgum.

    Avots: Royole
    AvotsRoyole
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    30.09.2020 12:08

    Royole trešās paaudzes lokanais displejs “Cicada Wing” būšot spējīgs salocīties vairāk nekā 1,8 miljonu reižu, kamēr Samsung apgalvo, ka tas ir iespējams 200 000 reižu.

    Jā, jā, zinām – ņemam pazīstama brenda paziņoto parametru, reizinām ar 3 un bez kautrēšanās kleksējam iekšā savā specenē. Patērētājkāmīši tāpat nesapratīs. Būs tāpat kā ar ķīniešu tirgus bumcikkastēm ar 5W skaļŗuņiem, kur virsū uzlīmēts kliedzošs kleksis ar uzrakstu “100W P.M.P.O!!!!!”.

    Reklāma