Web Analytics
More
    Reklāma

    Jauno Xbox konsoļu 1 TB ārējais cietais disks maksās 200 USD

    Jaunākie raksti

    Kopš pagājušās nedēļas ir iespējams iepriekš pasūtīt jaunākās Xbox Series X un Series S konsoles, kuras pie pircējiem nonāks 10. novembrī, tas nozīmē, kā arī dažādu aksesuāru piegādātāji ir aktivizējuši savu piedāvājumu.

    Kā viens no tiem ir uzņēmums Seagate, kurš nejaušā kārtā jau paspējis nopludināt, cik tad maksās papildus 1 TB ārējais cietais disks, un šī cena izrādījusies visai augsta. Tā būs 159 GBP, kas varētu būt aptuveni 200 USD, un tā salīdzinājumam Xbox Series S maksās 299 USD. Tas nozīmē, ka papildus spēļu spēlēšanai var nākties iegādāties šādu pietiekami dārgu opciju. Series X gadījumā konsoli jau būs aprīkota ar 1 TB cieto disku, bet Series S ar 512 GB.

    Reklāma

    Viens no augstajiem cenas iemesliem varētu būt speciālais PCIe 4.2 x2 SSD formāts, kurš vēl pagaidām nav tik izplatīts, sadārdzinot šādu paplašinājumu. Lieki piebilst, ka arī Sony PlaySation 5 spēļu konsoles Digital versija maksās tikai divreiz dārgāk kā Xbox cietais disks -399 USD. Kā lieciena Eurogamer lapā pieejamā informācija, tad Series X konsole iepriekšpārdošanā jau ir izpirkta lielākajās interneta tirdzniecības vietās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    devnull
    29.09.2020 12:38

    nekāds jaunums 1tb NVMe 4.0 maksā ~200$ kā kuram ražotājam ;)

    Reklāma