Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi gatavo telefonu, kas būs salokāms trīs daļās

    Jaunākie raksti

    Šī gada februāra mēnesī Samsung prezentēja jaunas formas salokāmo telefonu Galaxy Z Flip, bet neilgi pēc tam parādījas informācija par uzņēmuma plāniem veidot trīsdaļīgus telefonus. Par šādiem plāniem paziņojis arī uzņēmums Xiaomi.

    Acīmredzot, Xiaomi saredz nākotni tieši lielāka izmēra salokāmajos displejos, vairāk imitējot planšetdatoru izmērus, uz ko norādījusi pati kompānija. Potenciālās ierīces nosaukums būs Xiaomi Mi Z Fold, kur ar “Z” burtu tiktu apzīmēts gan salocīšanas veids, gan šis kopējais izskats, telefonu salokot. Šis gan uzreiz liek aizdomāties par to, vai Samsung gadījumā “Z” burts apzīmē, ko līdzīgu, taču sāk iezīmēties nosaukuma shēma, ka Galaxy Z būs salokāmu ekrānu telefonu līnija.

    Reklāma

    Avots: LetsGoDigital

    Protams, trīs ekrānu tehnoloģija nāk ar daudziem izaicinājumiem, no kuriem viens ir telefona biezums, un tas noteikti nepaliks acij un lietotājam nepamanīts. Tāpat, Xiaomi patents paredz arī divu ekrānu režīmu, kas nozīmē, ka tajā brīdi nav pilnībā pieejama telefona aizmugure, kas neļauj izmantot labas kvalitātes kameru. To būtu iespējams izmantot tikai pilnā atvērumā, vai arī Xiaomi, iespējams, piedurknē ir jau zem ekrāna iebūvētas kameras risinājums.

    Avots: WIPO

    Papildus tam visam, kā norādīja Samsung pārstāvji, ir problēma ar reālo šādas ierīces pielietojumu ikdienā, jo te ir jāpieslēdzas arī izstrādātājiem, kuri patiešām pielāgo lietotnes, lai tās būtu iespējams ērti lietot šāda veida ierīcē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    DMG
    23.09.2020 08:48

    Tagad, kas sāks mērīties ar to, kurš piedāvās lielāku salokamības skaitu? 2 nē 3, nē 4

    Juris
    23.09.2020 09:17
    Reply to  DMG

    2in1 – telefons + planšete :D

    DMG
    23.09.2020 09:20
    Reply to  Juris

    + ķieģelis aizsardzībai

    Arthurio Zandonus
    23.09.2020 10:41
    Reply to  DMG

    Vismaz vairs nedomā par tik bezjēdzīgu lielumu kā biezums. Es gan laikam esmu izņēmums, kas negrib plānu telefonu, kurš atgādina skārda plāksni un jāpārnēsā sporta somā. Tagad tas būs jāpārnēsā sporta somā tikai atlocītā veidā, un tāpat ieslīdēs oldschool džinsu kabatā.

    Krotow
    23.09.2020 11:26

    Kur palika sarullējamais telefons?

    Jurčiks
    23.09.2020 11:48
    Reply to  Krotow

    secināja ka nerullē! nebūs.

    Reklāma