Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus 8T prezentācija norisināsies pēc divām nedēļām

    Jaunākie raksti

    OnePlus jau sagatavojis saviem faniem jaunu viedtālruņa modeli, kas tiks izziņots 14. oktobrī. Iepriekš no OnePlus sagaidījām vidējās klases OnePlus Nord, bet vēl pavasarī OnePlus prezentēja arī OnePlus 8 sērijas viedtālruņu modeļus.

    OnePlus 8T jau pieejamajos reklāmas materiālos redzami dažādi saukļi, piemēram, “Ultra Stops at Nothing”, “Socially distanced but never apart”, kā ar “Never Stop, Never Rest, Never Give In, Never Give up, Never Compromise, Never Concede, Never Appease, Never Satisfy, Never Ordinary”.

    Reklāma

    Šobrīd zināms, ka OnePlus 8T tiks pie 120 Hz ekrāna, aptuveni 6.55 collu 1080p+ AMOLED ekrāna. Viedtālruņa aizmugurē būs L formā izvietotas četras galvenās kameras, OnePlus 8T saņems 128 GB vai 256 GB atmiņu kopā ar 8 GB vai 12 GB RAM. Tāpat OnePlus 8T tikšot pie 4500 mAh akumulatora un 65 W Warp Charge ātrās uzlādes.

    Pagaidām OnePlus 8T neizklausās pēc unikāla viedtālruņa. Redzēsim, kas būs noticis ar OnePlus pieeju cenu noteikšanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    22.09.2020 12:13

    Kas taa par modi kjinieshu iericesi likt FullHD+. Ja ekrans ir lielaks par 6″ tad jaliek UHD. Karyejais nesimpatiskais tel no OnePlus. Tagad shtance paaraak par daudz.

    Reklāma