Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy Watch3 funkcijas tagad pieejamas arī Galaxy Watch Active2

    Jaunākie raksti

    Jaunākajiem, nesen prezentētajiem Samsung Galaxy Watch3 viedpulksteņiem ir veselības un labsajūtas uzraudzīšanas iespējas, kas seko līdzi nēsātāja pašsajūtas rādītājiem un var nosūtīt SOS paziņojumus tuvākajām kontaktpersonām. Pēc programmatūras atjauninājumiem Galaxy Watch3 funkcijas ir pieejamas arī Galaxy Watch Active2 īpašniekiem. Pieejamība var atšķirties atkarībā no tirgus vai operatora. Sākotnēji atjauninājums būs pieejams Galaxy Watch Active2 Bluetooth versijās, un drīz pēc tam arī LTE versijās. Nepieciešama lietotne Galaxy Wearable un Galaxy Watch Active2 jaunākā versija.

    Analizē veikto skrējienu pēc tehniskiem parametriem

    Galaxy Watch Active2 ir papildināts ar Skriešanas analīzi, sniedzot veiktā skrējiena pārskatu ar dažādiem parametriem, ieskaitot skriešanas asimetriju, laiku, kas pavadīts, kājām pieskaroties un atraujoties no zemes, skriešanas tempa regularitāti un skrējēja fleksibilitāti. Šīs funkcijas īpaši piemērotas cilvēkiem, kas seko līdzi treniņa rezultātiem un vēlas uzlabot savu sniegumu. Samsung Health lietotne apkopos un sniegs ieteikumus, pie kā ir jāpiestrādā skriešanas laikā, lai mazinātu iespēju gūt traumas.

    Reklāma

    Ar VO2 maksimālo mērījumu tagad var sekot līdzi uzņemtajam skābekļa daudzumam un sirds noslodzei, lai treniņu laikā pakāpeniski uzlabotu fizisko izturību.

    Nekavējoties ziņo kontaktpersonām nelaimes gadījumā

    Jaunajā modelī ir iestrādāts sensors drošībai, kas ar atjauninājumu ir pieejams arī Galaxy Watch Active2. Sensors reaģē brīdī, kad jūt dinamisku, pēkšņu kustības maiņu, tādējādi fiksē lietotāja kritiena brīdi. Ar SOS ziņas palīdzību par negadījumu paziņo ārkārtas kontaktpersonām, kas saņem balss ierakstu, lokāciju un īsziņu. Ierīce atpazīst kritienu, kad uztver dinamisku kustību. Lai nosūtītu ziņu, ierīcei ir jābūt pievienotai tīklam. GPS precizitāti var ietekmēt šķēršļi un satelīta novietojums.

    Šī funkcija īpaši noderīga senioriem, ekstrēmo sporta veidu piekritējiem un cilvēkiem, kuri ikdienā ir pakļauti bīstamām situācijām, piemēram, celtniecībā strādājošie.

    Viedpulkstenis ar telefona funkcijām

    Līdz ar atjauninājumiem ar Galaxy Watch Active2 būs pavisam ērti un viegli atskaņot mūziku jebkurā pieslēgtajā ierīcē, piemēram, lejupielādēt dziesmas pulkstenī, telefonu atstāt mājās un doties skrējienā tikai ar austiņām un viedpulksteni.

    Tagad viedpulkstenī būs plašākas iespējas atbildēt uz ienākošajām ziņām, nosūtot personalizētu AR Emoji Stickers vai Bitmoji Stickers.  Turpat var apskatīt arī fotogrāfijas un sarakstes vēsturi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    trel
    11.09.2020 13:22

    Varbūt kursora komanda varētu kādreiz piespiest Samsungu atbildēt uz jautājumiem par to, kad būs iespējams izmantot pilnu pulksteņa funkcionalitāti?
    ECG un t.t. Neatkarīgi no tā, kas bloķē šādas iespējas – lietotājiem interesē, kad viņi varēs izmantot to par ko ir samaksājuši. Kaut kā nav manīts, ka valstīs, kurās ierobežo funkcionalitāti, šie pulksteņi maksātu būtiski mazāk.

    Kursors.lv
    11.09.2020 14:31
    Reply to  trel

    Es domāju, ka konkrētas atbildes vietējais birojs nemaz nevar sniegt, jo daļā gadījumu, acīmredzot, jautājums nav tik triviāls. Īpaši, ja tas skar tādas medicīniskas fīčas kā ECG.

    11.09.2020 15:12
    Reply to  trel

    Apple Watch ECG arī ir ļoti mazā skaitā pasaules valstu, un kā Kristaps teica, ka ne jau to noteiks vietējais izplatītājs.

    ASh
    12.09.2020 11:44

    Vietējais izplatītājs tāpēc arī ir vietējais, lai kontaktētu ar viņu, bet šamais tālāk pats lai skaidro atbildes mātes kompānijā. Un trel pilnīga taisnība – reklamēt funkcijas “kuras būs pieejamas vēlāk” (un tā arī nekļūst pieejamas) ir neētiska komercprakse, lai neteiktu maldināšana.

    trel
    11.09.2020 21:38

    Šeit nav nozīmes tam kā iet konkurentiem. Pieturamies pie fakta, ka šajā gadījumā Samsungs tirgo preci ar konkrētām funkcijām no kurām daļa nav jau gadiem pieejama vairākās paaudzēs. Ja Samsungs sūta relīzes par saviem apdeitiem, tad varētu arī noskaidrot, kad tad ir plānots nodot lietošanā pārējās funkcijas. Ir 2 varianti:
    a) aktīvi cīnās ar valstu likumdošanām, lai panāktu atļauju šādas funkcijas nodot lietotājam;
    b) daļēji krāpj pircējus, tirgojot tam tukšu gaisu.

    Samsungs jau vairāk par gadu nespēj pildīt solījumus šīs problēmas risināšana. Ražo tik jaunus pulksteņus ar to pašu veco problēmu.
    Es, protams, atvainojos, bet bišk cērt acīs Samsunga attieksme – sūta presenes par to, ka tāds un šāds apdeits, bet par galveno problēmu galva ir smiltīs un tēlo, ka neko nezin.

    Ivars
    13.09.2020 16:37

    Vai ir kāda ziņas par to, kad šos atjauninājumus varētu saņemt lietotāji Latvijā. Frāze “atkarībā no tirgus un operatora”, protams, ir patiesa, bet tā nesniedz nekādu derīgu informāciju. Bet no vietējiem Samsung pārstāvjiem tomēr varētu cerēt sagaidīt kaut ko konkrētāku.

    Reklāma