Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple paziņo par ierasto rudens prezentāciju 15. septembrī

    Jaunākie raksti

    Apple ir ieviesis pirmo skaidrību daudzo baumu klāstā saistībā ar ierasto iPhone un citu produkciju prezentācijām septembra mēnesī, jo oficiāli paziņots, ka 15. septembrī pulksten 20:00 pēc Latvijas laika notiks ierastais Apple pasākums.

    Pēdējās nedēļās arvien vairāk parādījās ziņas, ka Apple nākamos iPhone 12, Apple Watch 6 un iPad Air produktus tomēr varētu izziņot oktobra mēnesī, jo sakarā ar koronavīrusu ražošanas process ir aizkavējies. Taču tagad zināms, ka pati prezentācija notiks kā ierasti septembrī, tiesa tā visdrīzāk būs digitālā formātā un tiks pārraidīta no speciālās zāles, kura nosaukta par godu Stīvam Džobsam. Parasti mirstīgie tajā nevar nokļūt, un tuvākā pieturvieta ir Apple veikals ārpus apaļā Apple biroja Kupertīno. Baumo, ka šajā pasākumā tiks prezentēts jaunais Apple Watch modelis un varbūt kāds jauns iPad, bet jaunos iPhone būs jāpagaida līdz oktobrim.

    Pēc WWDC20 konferences ļoti daudzi tehnoloģiju eksperti un entuziasti atzina, cik veiksmīgi Apple bija nostrādājis šo attālināto konferenci, tāpēc sagaidāms tik pat augstvērtīgs izpildījums arī šoreiz. Tiesa nevar apgalvot, ka patiešām ieraudzīsim jaunos iPhone un Apple Watch. Kā ierasts Apple pasākumus iespējams pievienot savam kalendāram, un tas būs nākamās otrdienas vakars.

    Sociālais tīkls Twitter speciālajai mirkļbirkai #appleevent pamanījies pat pievienot speciālu ābola ikonu. Taču izskatās, ka tā itin ātri ir pazudusi. Tāpat Apple pacenties izveidot papildinātās realitātes iespēju, kurā stilizētais ābols uz plakāta pārveidojas par datumu “9.15.”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0955
    09.09.2020 14:42

    pirmajā brīdī izlasīju – ierasto ūdens prezentāciju….ek, vecums nenāk viens, tas nes līdzi viedumu)

    Reklāma