Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple apstiprina – iPhone 12 sērija nebūs iegādājama uzreiz pēc prezentācijas

    Jaunākie raksti

    Vakar Apple vadošie darbinieki Tims Kuks (Tim Cook) un Luka Maestri (Luca Maestri) runāja ar Bloomberg par uzņēmuma darbības rezultātiem pēdējo trīs mēnešu periodā. Šīs sarunas laikā tika atzīts, ka šogad Apple ar gaidāmo iPhone 12 modeļu pieejamību veikalos rīkosies citādāk.

    Lai arī Apple vēl nav oficiāli izziņojuši iPhone 12 prezentācijas laiku, tomēr jau šobrīd (ļoti netipiski Apple) paziņots, ka iPhone 12 pieejamība veikalos būs ilgāk jāgaida pēc viedtālruņu izziņošanas. Ierasts, ka Apple izziņo jaunus iPhone aptuveni septembra vidū, bet tie pie pircējiem nonāk aptuveni līdz septembra beigām vai pat nedaudz ātrāk.

    Reklāma

    Apple finanšu direktors Maestri sarunā atzinis, ka iPhone 12 pieejamība šogad kavēsies. Tā kā nav zināms iPhone 12 sērijas izziņošanas datums, arī par pieejamības veikalos kavēšanos var tikai spekulēt. Tiek jau šobrīd pieļauts, ka iPhone 12 pieejamība kavēsies aptuveni mēnesi vai pat vairāk, ja jau šobrīd Apple vadība publiski izsakās par kavēšanos.

    Vēsturiski Apple ir bijušas pāris aizķeršanās ar iPhone nonākšanu veikalu plauktos. Piemēram, iPhone X tika izziņots septembrī, bet pie pircējiem tas nonāca vien novembrī. iPhone 8 un iPhone 8 Plus, kurus izziņoja vienā dienā ar iPhone X, veikalos nonāca laicīgi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0940
    31.07.2020 12:24

    Apple ar savu pircēju lojalitāti var darīt teju ko vēlas. Varētu ieviest shēmu, ka jaunos modeļus pirmos 6 mēn. pēc iznākšanas piegādā tikai jau esošajiem klientiem, un arī tad dalīt tos pēc kritērija, cik modeļi iepriekš ir bijuši – ātrāk apkalpot tos, kam bijuši vairāk modeļi. Vispirms nopērc SE modeli, pēc gada vari pieteikties uz lielo modeli. Utt.

    Agris
    31.07.2020 13:34
    Reply to  0940

    Domāju, ka šoreiz stāsts ir par pilnām noliktavām ar Samsung ekrāniem un vēl kaudze pasūtītu un nevēlas maksāt miljonus kompensācijās un soda naudās, bet iztirgot ko vien var no vecajiem krājumiem un tad pirms jaunā gada iedot jauno modeli par dārgāku cenu, jo ko tad citādi liks zem egles?!?

    Cits
    31.07.2020 21:58
    Reply to  Agris

    Vai arī COVID radītās sagādes ķēžu problēmas.

    Astro
    01.08.2020 00:26
    Reply to  0940

    Nu gan nolaidi! Varētu domāt, ka uztaisīt jaunu telefonu ir tas pats kas puzli salikt. Plus saražot tādā kvalitātē, lai varētu iedot šim kādu nekādu garantiju…
    Es teiktu – kad būs, tad būs! Gribi pērc negribi nepērc. :-)

    Alberts Kviesis
    01.08.2020 11:44

    Pieļauju, ka ir sapirkušies piegādes ar rezervi, nāksies vien komplektēt no skatuves nogājušos modeļus, vai lietot to komplektējošās daļas. Nākamajā solī sagatavos pāris prototipus un pagaidīs, kamēr iepriekšējās partijas tiks puslīdz sekmīgi pārdotas, tikai tad grūdīs jaunos modeļus iekšā. Nākamais risks – saistībā ar triperi var kavēties jauno prototipu komplektējošo daļu piegādes vai to montāža. No ekonomikas viedokļa – cilvēkiem mazāk naudas, jaunu superduper gadžetu nevarēs daudzi atļauties, nebūs gaidītā panākuma spozmes, tādēļ uz ažiotāžas rēķina varēs drusku nogaidīt

    Reklāma