Web Analytics
More
    Reklāma

    Umidigi A7S telefons ļauj attālināti noteikt cilvēka ķermeņa temperatūru

    Jaunākie raksti

    Interneta veikalā AliExpress vienmēr var atrast kādas pērles, un šajā reizē tas ir telefons ar iebūvētu temperatūras mērītāju, kurš attālināti spēj noteikt cilvēka ķermeņa temperatūru, un tas viss par patīkamu cenu.

    Šo telefonu piedāvā Ķīnas uzņēmums Umidigi, un īpašais modelis ir A7S, kura galvenā īpašība ir šis termometrs. To iespējams pavisam ātri ieslēgt ar speciālo pogu telefona sānos, kas varētu būt īpaši noderīgi šajā laikā. Telefons gan neizceļas ar īpašu tehnisko specifikāciju, taču tas nav galvenais. Jāpiezīmē, ka termokameras jau ir pieejamas tirgū, taču parasti šie telefoni ir krietni dārgāki, piemēram, CAT S62 Pro modelis, kam pavisam drīz jau publicēsim apskatu.

    Reklāma

    A7S būs aprīkots ar Android 10 Go operētājsistēmu un MediaTek MT6737 četrkodolu procesoru, kura ātrums sasniegs 1,25 GHz. Operatīvā atmiņa ir 2 GB, bet iebūvētā atmiņa 32 GB, to varēs papildināt ar microSD kartes atbalstu. Telefons būs aprīkots ar 6,5 collu 720p+ izšķirtspējas displeju un 8 MP priekšējo kameru. Tā aizmugurē atradīsies trīs kameras – 8 MP īpaši platā leņķa kamera, 13 MP galvenā kamera un 2 MP dziļuma kamera. Blakus tām atradīsies infrasarkano staru kamera, kura mērīs temperatūru. Telefona darbību nodrošinās 4150 mAh baterija, un uzlāde notiks caur USB-C savienojumu. Nav aizmirsts par 3,5 mm austiņu izeju.

    Pats galvenais ir cena, kura šobrīd AliExpress ir nieka 86,54 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma