Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamās Samsung bezvadu austiņas saņems trokšņu slāpēšanu

    Jaunākie raksti

    Pirms laika ziņojām, ka nākamās paaudzes Galaxy Buds austiņas atgādinās pupas formu, un ka tās nesaņems aktīvo trokšņu slāpēšanu, bet parādoties svaigākai informācijai, tās tomēr to saņems un būs visai augstvērtīgs produkts.

    Acīgākie nozares eksperti iOS paredzētajā Samsung Galaxy Buds Live lietotnē pamanījuši iespēju ieslēgt un izslēgt trokšņu slāpēšanu (ANC), liecinot par to, ka jaunās austiņas to saņems. Tāpat zināms, ka tās varēs kontrolēt ar piespiešanas un turēšanas komandām, tāpat noteikt to atrašanās vietu, un lietotne palīdzēs atrast īsto ausīs ievietošanas veidu, lai tās pēc iespējas ērtāk turētos. Forma gan paliek tāda pati kā ziņos iepriekš – atgādinot pupu. Šīs iespējas atgādina to, ko jau piedāvā Apple AirPods Pro.

    Reklāma

    Avots: WinFuture

    Salīdzinoši mazā izmēra bezvada austiņu baterijas laiks būs visai iespaidīgs, jo tas varētu sasniegt pat 7,5 stundas tikai mūzikas klausīšanai, bet ar speciālajām iespējām nokristies līdz 5,5 stundām, un runāt no vietas varēs 4,5 stundu garumā. Ar uzlādes kārbiņu tiks iegūtas vēl papildus 20 darbības stundas. Nākamās Galaxy Buds būs aprīkotas ar 3 mikrofoniem, līdzīgi kā tas jau ir Galaxy Buds+ versijā, 12nm draiveri, attāluma sensoriem, darbības kontrolēm, to visu ietilpinot 5,6 gramus mazā austiņā.

    Avots: WinFuture

    Uzlādes kārbiņa acīmredzot mainīs savu formu no taisnstūra uz vairāk kvadrātisko, ko gribas salidzīnat ar AirPods kārbiņu. Krāsu palete būs pieskaņota drīzumā gaidāmajam Galaxy Note S20 – melna, bronzas un balta. Iespējams, ka jaunākās Galaxy Buds ieraudzīsim jau 5. augusta Samsung Unpacked pasākumā. To cena šobrīd tiek lēsta 190 EUR apmērā, kas noteikti konkurēs ar AirPods Pro.

    Avots: WinFuture
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma