Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung varētu izlaist pupām līdzīgas bezvadu austiņa

    Jaunākie raksti

    Šī gada februārī Samsung kopā ar jaunajiem Galaxy S20 sērijas tālruņiem atjaunināja savas bezvadu austiņas Galaxy Buds+, kuras patiesībā ļoti neatšķiras no iepriekšējās paaudzes Galaxy Buds, taču ir parādījusies informācija par pilnībā jauna dizaina austiņām. Un tās izskatīsies ne mazāk un ne vairāk kā līdzīgas pupām (vai nierēm).

    Projekta nosaukumu precīzi raksturo formu, jo tas ir Galaxy Buds Bean. Bezvadu austiņas būs iespējams pilnībā ievietot ausīs un tām nebūs gandrīz nekādu uz āru vērstu elementu, kas varētu nodrošināt labu skaņas izolāciju. Taču tas pierādīsies vai tiks apgāzts praksē. Paši skaļruņi ies tieši auss kanālā, bet visi dzelži atradīsies austiņu augšējā daļā. Pieejamas varētu būt trīs krāsas – balta, melna un gaiši zila.

    Reklāma

    Avots: WinFuture

    Nav pieejama precīza specifikācija, taču tiek norādīts, ka austiņu garums būs 2,8 cm, kā arī tām būšot tādi pati trīs mikrofonu sistēma kā esošajās Galaxy Buds+. Tas liecina par to, ka šim modelim SM-R180 var nebūt aktīvā trokšņu slāpēšana, atpaliekot no konkurenta Apple AirPods Pro, jo nākotnes Samsung austiņu modelis tiek uzskatīts par tiešāko konkurentu. Paredzamais izlaišanas laiks šī gada vasaras-rudens periods, iespējams, reizē ar jaunāko Samsung Galaxy Note modeli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma