Web Analytics
More
    Reklāma

    ASV pēdējos 10 gados augstākie videospēļu pārdošanas apjomi

    Jaunākie raksti

    Koronavīrusa pandēmija ir veicinājusi to, ka ASV ir sasniegti lielākie videospēļu pārdošanas apjomi gan tieši jūnija mēnesī, gan pēdējā desmitgadē, kad visienesīgākais ir bijis 2010. gads.

    Līdz 2020. gada jūnija mēnesim, to ieskaitot, datorspēļu, spēļu konsoļu un dažādu aksesuāru kopējie pārdošanas apjomi sasnieguši 6,6 miljardus USD, bet 2010. gadā šajā laika periodā tie bijuši 7 miljardi. Tāpat tieši šī gada jūnija mēnesis vien ienesis 1,2 miljardus USD, salīdzinot ar 2009. gada 1,3 miljardiem. Jauns absolūtais rekords sasniegts tieši ceturkšņa rezultātos, tāpēc nav izslēgta varbūtība, ka 2020. gads varētu kļūt par vēsturiski ienesīgāko tirgū, jo gada beigās ir gaidāmas jaunās Xbox un PlayStation spēļu konsoles.

    Reklāma

    Kaut arī uzņēmums, kurš apkopojis datus nav minējis iespējamos iemeslus, tad par vienu no galvenajiem noteikti var uzskatīt to, ka cilvēkiem vīrusa izraisīto ierobežojumu dēļ ir vairāk laika būs mājās vai viņi ir spiesti būt mājās, un ASV videospēļu industrija noteikti ir viena no populārākajām brīvā laika nodarbēm. Un tam visam pa virsu vēl jūnija pārdotākā videospēle ir tajā pat mēnesī iznākusī The Last of Us: Part II.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma