Web Analytics
More
    Reklāma

    Draugiem Group uzņēmuma Printful produkti tiks apdrukāti arī Austrālijā

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums noslēdzis vienošanos ar diviem ražotājiem, kuri apdrukās daļu Printful produktu. Viens no partneriem apdrukās Printful apģērbu līnijas produktus, savukārt otrs – interjera un mājas preces. Visus citus Printful produktus uz Austrāliju joprojām iespējams nosūtīt no citām ražotnēm.

    Ņemot vērā pasūtījumu apjomus, jau šobrīd Austrālija ir Printful piektais lielākais noieta tirgus. Savukārt ienākumu ziņā šīs valsts e-komercijas tirgus ieņem desmito vietu pasaulē. Iepirkšanās tiešsaistē sastāda gandrīz 10% Austrālijas kopējā mazumtirdzniecības apjoma. Prognozes rāda, ka līdz 2021. gadam šis skaitlis sasniegs jau 35,2 miljardus Austrālijas dolāru jeb 21,49 miljardus eiro.

    Reklāma

    “Mēs sākām meklēt partnerus Austrālijā Covid-19 kulminācijas laikā, jo bija liels izaicinājums izpildīt aizvien pieaugošo pasūtījumu apjomu, vienlaikus ievērojot veselības aizsardzības vadlīnijas un nodrošinot darbinieku drošību. Izstrādājām jaunus ražošanas procesus, tajā skaitā partneru ražotās produkcijas kvalitātes pārbaudes, lai nodrošinātu sekmīgu pasūtījumu izpildi arī Austrālijā,” partneru izvēli pamato Prinftul izpilddirektors Dāvis Siksnāns.

    Partneru piesaiste sniegs klientiem vairākas priekšrocības, piemēram, ātrāku piegādes laiku. Sūtīšanas laiks lielākajā daļā Austrālijas un Jaunzēlandes reģionu būs no divām līdz piecām darba dienām. Tā kā ražošana notiks vietējā reģionā un nebūs nepieciešams segt ievedmuitas izmaksas, piegādes cenas samazināsies. Printful jau pieejams Austrālijas dolārs, tādēļ arī zudīs nepieciešamība valūtu konvertēt.

    Draugiem Group uzņēmuma Printful pagājušā gada apgrozījums sasniedza jau 116 miljonus. Savukārt Printful Latvia apgrozījums 2019. gadā sasniedzis 23 miljonus eiro un guvis 8 miljonus eiro lielu peļņu, kas ir 90% pieaugums salīdzinot ar 2018. gadu. 2019. gadā uzņēmums samaksājis nodokļus 3 miljonus eiro vērtībā, veicot sociālās apdrošināšanas iemaksas, iedzīvotāju ienākuma, kā arī citu nodokļu apmaksu.

    Printful ir drukas, šūšanas un piegādes ārpakalpojumu uzņēmums, kas sniedz interneta veikalu īpašniekiem iespēju piedāvāt pircējiem vairāk nekā 230 dažādu produktu, pašiem neieguldot ražošanas iekārtās. Printful starptautiskā komanda Latvijā, ASV, Kanādā, Spānijā, Meksikā, un tagad arī ražošanas partneri Austrālijā rūpējas par visiem ar apdruku, produktu uzglabāšanu un piegādi saistītajiem jautājumiem, ļaujot klientiem veltīt laiku biznesa interesantākajai daļai – mārketingam un dizainu izstrādei. Šobrīd apdrukāti gandrīz 20 miljoni produktu. Printful centrālajā birojā Rīgā un ražotnē Mārupē strādā vairāk nekā 400 cilvēku. Visā pasaulē Printful šobrīd strādā vairāk nekā 1000 darbinieku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    1300
    06.07.2020 15:40

    Cik saprotu, tad drukāšana tagad ir viņu pamatbizness? Vai nē? Es pat laukos redzu, ka vecie onkas klikšķina feisbukā, nevis draugos kā pirms gadiem 10.

    Krotow
    06.07.2020 17:00
    Reply to  1300

    Nesen aiz ziņkārības pēc 3 gadu prombūtnes tur ielogojos. Šķiet ka kaut kas notiek, taču izskatās ka FB tiešām ir noslaucis lielo apmeklētāju masu. No man zināmajiem lielākā daļa Draugos nav rādījušies nu ļoti sen.

    1300
    06.07.2020 17:31
    Reply to  Krotow

    Pats par sevi tas nav nekas īpašs. Kā jau zinām, arī Romas impērija un dažas mazākas par to izbeidzās, kāpēc lai kāds soctīkls būtu izņēmums. Tas pats sagaida arī googli un vispār jebkuru tagad lielu un vērā ņemamu kompāniju, tā jau tā dzīve ir iekārtota. Atceros one.lv laikus!

    Krotow
    07.07.2020 00:25
    Reply to  1300

    Tas tiesa. Bija arī MySpace, kur pats kādu brīdi sabiju.

    Reklāma