Web Analytics
More
    Reklāma

    Atcelta 2021. gada Ženēvas auto izstāde

    Jaunākie raksti

    Ženēvas auto izstādes organizatori paziņojuši, ka arī nākamā gada auto izstāde oficiāli tiek atcelta vājā pieprasījuma dēļ. Pasākums bija plānots 2021. gada martā, taču organizatori saskārušies ar vāju pieprasījumu no autoražotājiem un citiem uzņēmumiem, kas parasti piedalās izstādē.

    Šī gada pasākums, kopā ar virkni citām auto izstādēm, tika atcelts drošības apsvērumu dēļ, kad sākās koronavīrusa pandēmija. Ženēvas izstāde tika atcelta neilgi pirms pasākuma, līdz ar to lielākā daļa ieguldīto līdzekļu organizēšanā tika pazaudēti. Pasākums katru gadu piesaista vairāk nekā pusmiljonu viesu.

    Reklāma

    “Autobūves sektors šobrīd piedzīvo grūtus laikus, nepieciešams laiks, lai tas spētu atgūties no pandēmijas radītajām sekām,” skaidro organizatori. “Lielākā daļa no mūsu aptaujātajiem dalībniekiem atzina, ka viņi izstādē, visticamāk, nepiedalītos.”

    Laikā, kad pastāv ceļošanas un pulcēšanās ierobežojumi visā pasaulē, autoražotāji mainījuši savu stratēģiju un tagad dažādas jauno modeļu prezentācijas notiek tiešsaistes platformās. Ženēvas izstādes lēmums rada spiedienu uz cito lielu auto izstāžu rīkotājiem, kuriem būs jāizšķiras vai rīkot savus pasākumus. Ženēvas auto izstāde ir lielākais ikgadējais publiskais pasākums Šveicē, kas valstij ienes ap 200 miljoniem eiro.

    AvotsBBC
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma