Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi patentē lokana ekrāna viedtālruni ar grozāmu kameru

    Jaunākie raksti

    Xiaomi, kas ir uzskatāms par vienu no lielākajiem viedtālruņu ražotājiem pasaulē, vēl nav izlaidis oficiāli nevienu lokana ekrāna viedierīci, bet tas nav liedzis uzņēmumam patentēt pavisam traku lokana ekrāna viedtālruni ar rotējošu kameru. Jau iepriekš no Xiaomi puses bija redzētas vairākas vizualizācijas par lokanu ekrānu modeļiem.

    Šoreiz Xiaomi bijuši ļoti dulli, parādītais viedtālruņa patenta attēls jau “uz papīra” izskatās trausls un šī iemesla dēļ ikdienā neizmantojams. Vienu reizi jau esam redzējuši viedtālruni ar atvāžamu kameru un arī ar izbīdāmu kameru, šiem modeļiem jau iztrūka mitruma noturība, bet jau tāpat trauslu lokana ekrāna viedtālruni aprīkot ar vēl vienu kustīgu detaļu izklausās vājprātīgi.

    Reklāma

    Xiaomi izmantotais dizains ļoti līdzinās Samsung Galaxy Z Flip, arī Xiaomi ir paslēpis eņģu sistēmu, eņģes tiek noslēptas arī tad, kad Xiaomi viedtālrunis ir atvērts. Kamera, protams, ir apgriežama pretējā virzienā, lai uzņemtu augstvērtīgas kvalitātes pašbildes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    26.05.2020 15:56

    Tiešām interesanti kā viņi tur iedomājās kameru bloks nostiprināt, lai to kaut vai nejauši kabatā nenolauztu. Ar kaut kādu magnētisko spraudni tipa MagSafe?

    Reklāma