Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony Playstation 5 atklāšana atlikta sakarā ar protestiem ASV

    Jaunākie raksti

    Jau pāris pēdējos mēnešus ik pa laikam parādās kāda ziņa par gaidāmo jaunāko Sony Playstation 5 sērijas spēļu konsoli, un kompānija jau bija nospraudusi 4.jūniju par oficiālo atklāšanas datumu, taču saistībā ar pēdējiem notikumiem ASV tas atlikts.

    Uzņēmums Sony ir rīkojies ļoti atbildīgi, jo norāda uz to, ka šajā laikā ir jādod vārds citiem, un šādam notikumam nevajadzētu iejaukties pa vidu sabiedrībā aktuālām problēmām. Pasākuma nosaukums ir “The Future of Gaming”, un uz tā plakāta ir attēlota daļa no jaunā konsoles kontroliera, kas būs nākamās paaudzes DualSense spēļu pults. Šajā pasākumā tiks prezentēta gan šī pults, gan jaunākās spēles, uz kurām arī tiek likts liels uzsvars.

    Reklāma

    Avots: Playstation

    Kā noprotams, tad šajā pasākumā, iespējams, varētu netikt prezentēta pati konsole, taču to jau rādīs pats notikums. Tieši spēļu izstrādātāji liek lielu uzsvaru uz ierīces tehniskajām spējām, tāpēc ažiotāžu spēlētāju vidū iegūst jaunākās videospēles, kuras sasniegs augstākos spēlēšanas standartus. Sony izceļ to, ka šis būs pirmais virtuālais pasākums, sekojot citu lielo kompāniju piemēram, taču tā tiek saskatīta kā iespēja būt vēl tuvāk ar savu auditoriju.

    Nākamā Sony spēļu konsole gaidāma 2020. gada Ziemassvētku laikā, kas noteikti konkurēs ar jaunāko Xbox Series X konsoli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma