Web Analytics
More
    Reklāma

    Pieejama plašāka informācija par Samsung norēķinu karti

    Jaunākie raksti

    Bijām ziņojuši, ka Samsung izlaidīs savu fizisko maksājumu karti līdzīgi kā Apple un Huawei, kompānijai publiskojot plašāku informāciju par kartes un servisa īpašībām. Kā pirmie to saņems ASV klienti, un tās pilnais nosaukums būs Samsung Money by SoFi.

    Samsung savu fizisko maksājumu karti piedāvās sadarbojoties ar fintech kompāniju SoFi un Mastercards, kļūstot par pirmo šāda veida kombināciju. Klientiem būs iespējams atvērt jaunu privāto vai dalīto kontu, kas būs bez maksas. Tāpat nebūs papildus konta vai kartes ikmēneša apkalpošanas maksas. Naudas izņemšana būs pieejama 55 000 bankomātu visā ASV, taču par to gan būs jāmaksā. Kā norāda Samsung, tad kompānija kompensēšot šos izdevumus.

    Reklāma

    Kartes aktivizēšana būs pavisam vienkārša, to palaižot tad, kad tā būs saņemta un savienota ar telefonu. Acīmredzot Samsung karte nebūs īpaši veidota no kāda materiāla kā titāna Apple Card, bet tā būs klasiski melnos toņos veidota plastikāta karte. Taču drošības nolūkos uz kartes nebūs attēlots ne tās numurs, ne derīguma termiņš, ne CVV drošības kods, jo to visu varēs redzēt Samsung Pay lietotnē.

    Avots: Samsung

    Kompānija piedāvās arī speciālu bonusu programmu, kur par 1000 punktiem tiks iegūta nauda, kura parādīsies SoFi nodrošinātajā kontā. Tāpat būs pieejamas dažādas naudas plūsmas kontroles iespējas, jo viens no kartes mērķiem ir nodrošināt finanšu kontroli. Samsung Money lietotājiem būs arī augstākas noguldījumu likmes, kādas ir vidēji tirgū.

    AvotsSamsung
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma