Web Analytics
More
    Reklāma

    Volkswagen atsāk ražot ID.3 elektroauto

    Jaunākie raksti

    Koronavīrusa laikā neviens nav pasargāts no dažādiem ierobežojumiem, pat autobūves grands Volkswagen, kurš palēnām atsāk automobiļu ražošanu visā pasaulē. Kamēr uzņēmuma ražotnes Ķīnā atjaunojušas savu darbību gandrīz pilnībā, tad Eiropā tas notiek lēnākos tempos. Autoražotājs paziņojis par sava elektriskā auto ID.3 Cvikavas rūpnīcas darbības atjaunošanu.

    Pasaule jau sāk palikt nepacietīga, gaidot šo elektrisko auto, kas varētu beidzot iekosties Tesla piedāvājumā, taču pat autoražotājiem ar desmitiem gadu ilgu pieredzi nemaz tik viegli nesokas, lai laikus piegādātu savu elektroauto, jo tam problēmas ar programmatūru. Šobrīd Cvikovas rūpnīcā tiks sagatavotas 50 automašīnas dienā, kas ir trešdaļa no ierastā daudzuma, un tā bijusi slēgta no marta vidus.

    Tiesa, ražošanas process nebūs tāds kā ierasts, jo darbiniekiem katru rītu būs jāmēra temperatūra, būs jānēsā gan sejas maskas, gan jāievēro vismaz 1,5 m distance vienam no otra. Kopumā šobrīd esot ieviesti aptuveni 100 dažādi drošības pasākumi un regulas, lai izveidotu maksimāli drošu darba vidi.

    Volkswagen ražotne Tenesī štatā ASV gatavojas atsākt darbību jau 3. maijā, un tā bijusi slēgta no 21. marta. Sākot no šīs nedēļas pakāpeniski tiks atjaunotas rūpnīcas Portugālē, Spānijā un Krievijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma