Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple strādā pie modulārām austiņām

    Jaunākie raksti

    Februārā beigās bija izskanējusi pirmā informācija par Apple radītām “lielajām” austiņām, kuras nosedz visu ausi, taču tā neapstiprinājās. Jaunākā informācija vēsta, ka uzņēmums jau no 2018. gada strādā tieši pie over-ear austiņām, kurām būs nomaināmas detaļas un kuras sastādīs konkurenci Sony un Bose produkcijai.

    Ar modulāro sistēmu Apple vēlas panākt iespēju nomainīt skaļruņu spilventiņus un galvas savienojuma mīksto daļu, balstoties uz pielāgotu cietākas gumijas/plastmasas sistēmu, līdzīgi kā tas jau notiek ar AirPods Pro silikona gumijām. Austiņu savienojums nāks tieši no skaļruņa augšējās malas. Paredzēts, ka būs pieejama gaumīgāka ādai līdzīga materiāla versija, kā arī otrs modelis būs vieglāks, elpojošāks, lai noderētu fizisko aktivitāšu laikā, taču šiem cilvēkiem Apple un Beats kooperācijas klāstā ir Powerbeats modelis, kurš nesen kā atsvaidzināta ar ceturto sēriju. Dizainiski ausu nosedzošā daļa būs pierastajā ovālajā dizainā.

    Reklāma

    Sagaidāms, ka tehnoloģiskie risinājumi būs ļoti līdzīgi AirPods Pro bezvadu austiņām, kas nozīmē, ka tām būs aktīvā trokšņu slāpēšana, balss asistenta Siri izsaukšana, automātiskā savienošanās ar Apple ierīci. Cenu līmenis varētu sākties aptuveni no 300 – 400 USD.

    Tā kā Apple AirPods bezvadu austiņas ir viens no kompānijas populārākajiem produktiem un aksesuāriem, tad nebūt nav pārsteigums, ka šī līnija tiek attīstīta ar jauniem produktiem un uz to liktas lielas cerības.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    silikons
    19.04.2020 11:35

    AirPods Pro silikona gumiju fiksēšanai izmantoti magnēti, kā var noprast?

    Kursors.lv
    19.04.2020 12:23
    Reply to  silikons

    Nē, bet tur uzgaļa pamatne ir no cietākas plastmasas, tāpēc mazliet vieglāk uzlikt/noņemt.

    Reklāma