Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei ar AppSearch lietotni palīdzēs sameklēt iecienītās lietotnes

    Jaunākie raksti

    Jau nākamnedēļ Huawei izziņos savus P40 sērijas flagmaņu un oficiāli iesoļos jaunā, iepriekš neizzinātā, teritorijā. Šie būs pirmie masveidā tirgotie Huawei viedtālruņi, kuriem nebūs uzstādīti mums tik ierastie Google servisi un lietotnes. Ja Āzijā šādi telefoni ir ļoti izplatīti, tad mūsu pusē esam pieraduši, ka visos šeit nopērkamajos Android viedtālruņos lietotnes iegūstam no Google Play lietotņu veikala un tās tur pieejamas kuplā skaitā.

    Huawei savos jaunajos viedtālruņos izmanto Huawei Mobile Services un mobilās lietotnes būs iegūstamas no AppGallery lietotnes. Mēs šobrīd esam saņēmuši uz testu pirmo P40 sērijas viedtālruni – Huawei P40 Lite un pārbaudīsim, cik reāli tajā dabūt visas ikdienā lietotās mobilās lietotnes.

    Reklāma

    Lai arī Huawei ļoti aktīvi strādā pie tā, lai motivētu mobilo lietotņu izstrādātājus pievienot savus darbus AppGallery lietotņu veikalam, ar to vismaz pagaidām nepietiek. Tāpēc tiek domāts par citiem veidiem, kā lietotāji uz jaunajiem Huawei/Honor telefoniem varēs saņemt sev nepieciešamās lietotnes.

    Huawei ir izlaidis jaunu AppSearch lietotni, ko var uzskatīt par agregatoru, kurā apkopota informācija no vairākām Android lietotņu failu krātuvēm – APKMirror, APKMonk, APKPure, Huawei AppGallery un Amazon App Store. Lietotnes sadalītas vairākās kategorijās un ražotājs uzsver, ka pilnu atbildību par lietotņu drošību uzņemas tikai tās vietnes no kurām iegūtas lietotnes. Tādējādi lietotāji šo pieeju var izmantot paši uz savu risku.

    AppSearch lietotni pagaidām var iegūt no Huawei Vācijas tīmekļa vietnes. Lejuplādē un pamēģini pameklēt vai ar to var atrast visas lietotnes, ko izmanto ikdienā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma