Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung ir gatavs dalīties ar savu salokāmā ekrāna tehnoloģiju

    Jaunākie raksti

    Pēc jaunā Galaxy Z Flip salokāmā telefona prezentācijas, kompānija Samsung paziņojusi, ka jaunā salokāmo displeju tehnoloģija nonāks tirdzniecībā un būs pieejama ikvienam, kas nozīmē, ka tā kļūs par pirmo oficiālo šādu displeju globālo piegādātāju.

    Šis piedāvājums pavērs iespēju arī citiem ražotājiem un inženieriem radīt dažādus produktus, kuros var izmantot salokāmas virsmas un saskarnes tehnoloģijas, kā arī šī sadarbība ļaus radīt piedāvājumu, kad būsim apraduši ar tāda veida ierīcēm, kā arī atraduši tām vietu savā ikdienā. Kā apgalvo Samsung pārstāvis no mobilo telefonu nodaļas, tad jau šobrīd uzņēmums varētu ražot arī trīsdaļīgas ierīces.

    Reklāma

    Kaut arī avotā ir ieskats par tehnoloģiju, ar kuras palīdzību radīts it kā salokāms stikls, tomēr tehnoloģiju iznīcināšanas eksperts JerryRigEverything vietnē YouTube veicis savu ierasto testu ar dažādas cietības materiāliem skrāpējot ekrānu, atklājot, ka patiesībā to iespējams ielocīt pat ar nagu. Tas nozīmē, ka tas realitātē nav stikls, bet kāds plastmasas un stikla savienojums.

    Sava jaunā displeja preču zīmi Samsung jau reģistrētjis 38 valstīs, ieskaitot ASV, Ķīnu un lielu daļu Eiropas. Ir izveidots pat speciāls sauklis jaunajam displejam: “Izturīgs, bet tomēr maigs” (angliski “Tough, yet tender”).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    REALAIS
    21.02.2020 14:37

    Ja būtu noskatījies pašu video tad zinātu, ka uz displeja ir ļoti ļoti plāna stikla kārta, ko klāj virspusē ierastā plastmasa.

    Reklāma