Web Analytics
More
    Reklāma

    Google 10. pēc kārtas saziņas serviss apvienošot Gmail, Drive, Hangouts Chat

    Jaunākie raksti

    Google ir ļoti neatlaidīgi, bet vienlaikus arī ļoti neveiksmīgi saziņas servisu veidotāji.

    The Information (maksas saturs) ziņo, ka Google plāno veidot savu jau 10. saziņas servisu pēc kārtas, kas varētu mēģināt konkurēt ar Slack un Microsoft Teams, tātad tas būtu paredzēts saziņai uzņēmumos. Jaunais saziņas serviss iekļaus sevī Gmail, Google Drive, Hangouts Chat un Hangouts Meet. Pagaidām plašāka informācija par Google plāniem attiecībā uz jau pastāvošajiem un nākotnes saziņas servisiem nav pieejama.

    Reklāma

    Ja tiešām Google uzražos vēl vienu saziņas servisu, tad tas kļūs par 10. Google veikumu pēc kārtas. Gandrīz visi iepriekšējie Google mēģinājumu ir beigušies ar neveiksmēm. Google kontā jau ir sekojoši saziņas servisi: Google Talk, Google Voice, Google Buzz, Google+ Messenger, Hangouts, Spaces, Allo, Hangouts Chat un Google Messages.

    Visticamāk, tikai maijā (Google I/O 2020 norises laikā) uzzināsim ko vairāk par Google plāniem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    02.02.2020 00:46

    Man ļoti patīk Google kā uzņēmums, taču saziņas servisu lauciņš galīgi viņiem nepadodas. Bet ja šis jaunais serviss apvienotu Gmail, Drive un citas Google aplikācijas tad tas varētu būt noderīgs uzņēmumu pārvaldīšanā. Iespējams vēl varētu savienot ar Google Calendar, kas tiešām ir ļoti noderīgs.

    Reklāma