Web Analytics
More
    Reklāma

    Google izziņojusi I/O 2020 datumu, fani gaida Pixel 4a

    Jaunākie raksti

    Google beidzot izziņojusi ikgadējās I/O izstrādātāju konferences norises laiku. I/O 2020 norisināsies no 12. līdz 14. maijam Google mājvietā Kalifornijā. I/O 2020 izziņoja Alphabet vadītājs Sundars Pičai (Sundar Pichai).

    Pagājušajā gadā Google izziņoja Pixel 3a un Pixel 3a XL konferences norises laikā. Baumas norāda, ka šogad varam sagaidīt Pixel 4a sērijas viedtālruņus. Visticamāk, Pixel 4a saņems Snapdragon 730 vai Snapdragon 765 procesorus, tātad tie būs nedaudz lētāki par šobrīd aktuālo Pixel 4 sēriju.

    Reklāma

    Tāpat no Google gaidāma Android 11 beta operētājsistēmas versija. Jau pāris gadus Google I/O izstrādātāju konferenču norises laikā ne tikai parāda rudenī gaidāmās operētājsistēmas iespējas, bet arī ļauj to beta versijas izmēģināt Pixel sērijas viedtālruņos un pāris citu ražotāju modeļos. Šādai pieejai ir arī ēnas puses – vairākas jaunās izziņotās iespējas pie lietotājiem nonāk visai novēloti, jau jūtami pēc operētājsistēmas oficiālās gala versijas piegādāšanas rudenī. Android 10 Live Caption iespēja sākotnēji bija pieejama tikai Pixel 4 sērijā, Pixel 3 to uzsāka saņemt decembra vidū.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma