Web Analytics
More
    Reklāma

    Lokanā ekrāna Motorola Razr nāk kopā ar videopamācību viedtālruņa lietošanai

    Jaunākie raksti

    Motorola izvēlējusies nedaudz nopelnīt uz senu jūtu rēķina, izlaists Motorola Razr lokana ekrāna viedtālrunis (faktiski tas šobrīd atsevišķās valstīs ir iepriekšpasūtāms), bet lokans ekrāns nozīmē šādas tādas niansītes viedtālruņa izmantošanā. Lielbritānijā plānotā viedtālruņa cena ir brutāla, tā sasniegs £2356 līdz £2766.

    Jau iepriekš Samsung uzskatāmi parādīja, ka lokanie ekrāni nav diži izturīgi, tagad arī Motorola neilgu laiku pirms Motorola Razr nonākšanas pircēju rokās uzsākusi skolot potenciālos lietotājus.

    Reklāma

    Dažas lokanā ekrāna lietošanas instrukcijas ir pašsaprotamas – to nevajag bakstīt ar naglu, viedtālruni nedrīkst slapināt, bet pāris lietas tomēr liek aizdomāties par lokano ekrānu tehnoloģiju negatavību. Motorola norāda, ka Razr ekrāns var būt negluds (“bumps and lumps are normal”). Nezinu kā citiem, bet man negribētos samaksāt 3000 eiro par Motorola Razr, lai iegūtu šķību un greizu ekrānu.

    Avotseng
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    27.01.2020 11:10

    “You folding it wrong!”

    Krotow
    27.01.2020 18:55

    Interesanti, cik šos aparātus viņi beigās pārdos?

    Tramvajs ble
    27.01.2020 22:59

    Dzirdot ,ka būs jauna razr versija nodomāju ,ka noteikti nopirkšu. Ieraudzīju cenu un saskumu. Domāju ,ka būs kādi 300 eiro…

    vUps
    28.01.2020 08:44

    A tur vēl nebija rakstīts, bez liekas vajadzības neatvērt? Un vispār, labāk atstājat mājās, kastītē.?

    Reklāma