Web Analytics
More
    Reklāma

    Testiem saņemtie Samsung Galaxy Fold lūst kā sausi žagari

    Jaunākie raksti

    Šorīt izskanējušas vairākas skaļas ziņas par vēl vienu diezgan apjomīgu Samsung neapdomību – apskatiem izsūtītie Galaxy Fold lokanie viedtālruņi ir aplam neizturīgi. Vairāki populāri tīmekļa apskatnieki sūdzas, ka Galaxy Fold tā vai citādi saplīsis, tikai viens atzinies nekompetencē, jo no Galaxy Fold ekrāna noplēsis plēvi, ko nekādā gadījumā nedrīkstēja plēst nost.

    Šonedēļ arī izskanēja pirmā ziņa par veiksmīgu Galaxy Fold pirmo pārdošanas vilni. Cerams, ka pie pircējiem nonāca kvalitatīvāki viedtālruņi, jo diez vai Samsung vēlas atkal strēbt ārā līdzīgu putru, kāda tika ievārīta Galaxy Note7 laikos. Man gan jāsaka, ka ja tiešām Samsung ir tik liels aunu bars, ka ir gatavi izsūtīt negatavu preci uz veikaliem un testiem, tad viņi ir pelnījuši nopēlumu. Mazie saražotie Galaxy Fold apjomi gan tiešu finansiālu skādi uzņēmumam nenodarīs, bet mārketinga ļaudis dabūs pasvīst tuvāko pusgadu, varbūt gadu vai pat vairāk.

    Reklāma

    Nav jau arī tā, ka šajā juceklī ir tikai zaudētāji. Visticamāk, Samsung Galaxy Fold izgāšanās būs laba mācība Huawei, kas arī it kā parādīja lokanu viedtālruni, bet rokās to nevienam nedeva. Ja Huawei neizdosies sakārtot lokanās ekrānu tehnoloģijas, viņi varēs produktu atcelt pēc gada, kā to jau izdarīja Apple ar savu lādētāju.

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    13 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    18.04.2019 10:41

    Es zinu, ka esmu bada vālodze, bet modulāro telefonu skuju taka viņus jau gaida :D

    Krotow
    18.04.2019 11:37
    Reply to  KKTK

    Pie kam izskatās, ka modulārie telefoni vēl augšāmcelsies. Par šo brīnumu gan tik drošs neesmu.

    18.04.2019 11:34

    Samsūds vienkārši šiem vērtētājiem aizmirsa pateikt, ka plēvi nost nevar raut kā tas parasti ierasts ar telefoniem. Šiem transportēšanas plēves nav un noraujot šo, ekrāns kļūst nelietojams.

    Kursors.lv
    18.04.2019 11:40

    Es sapratu, ka kaut kur esot bijusi norāda, ka tās plēves nevajag plēst nost. Bet acīmredzot nepamanāma un arī plēve vizuāli izskatās pēc tādas, ko gribas noplēst nost. Rezultāts skarbs.

    Krotow
    18.04.2019 11:43

    Rādās, ka ekrāni šiem telefoniem pielīmēti ar draņķīgu līmi. Būtu līmējuši ar to, ar ko no abām pusēm salīmēts viņu pašu Galaxy Note8, hren noplēstu. Taču testētējus tiešām bija jābrīdina.

    REALAIS
    18.04.2019 12:34

    Ekrāns ir savādāks nekā parastajiem telefoniem. Ekrānam pašam par sevi ir daudz mīkstāka tekstūra, plastmasīga nevis ierastā stikla.

    Un telefoniem bija arī ierastā plēvīte virsū. Attaisa kaut vai Unbox Therapy un paskatās. Visi tālāk plēsa nākošo slāni nost.

    Visticamāk dēļ tā , ka tie bija prezentācijas telefoni, nebija uzdrukāts brīdinājums, kā tas ir/būs veikalos esošajiem.

    dr.brr
    18.04.2019 21:20

    jerryrigeverything apskats jāgaida

    18.04.2019 21:51

    Atkal Kursors stāsta pasakas. Huawei lokano telefonu apskatnieki varēja gan aptaustīt, gan safilmēt. MrMobile, SuperSaf un citi dabūja izstādē aptaustīt, uztaisīt pat mazu apskatu, bet Kursors jau vismaz otro reizi apgalvo, ka Huawei nav devis nevienam rokās telefonu.
    Tāpat ja paskatīties Johnatan Morrison video, tad viņš izskaidro kur uzraksts par ekrāna uzlīmi ir bijis un kas notiks tālāk.

    Kursors.lv
    19.04.2019 11:09

    Tu tajā pasākumā biji, ka tik labi zini, kas tur bija un nebija iespējams? Es saku, ka MWC laikā gan Samsung, gan Huawei bija atbraukuši ar tiiiik zaļiem un negataviem konceptiem, ka publiski tos nerādīja masām. Tikai saliktus stikla būrīšos. Un tikai dažos atsevišķos gadījumos tos uz īsu brīdi varēja paturēt rokās izbaudot stresa pārpilnu ķīniešu un korejiešu elsošanu pakausī. To nekādīgi nevar nosaukt par apskatu. Knapi pirmie un kontrolētie iespaidi.

    Kas attiecas uz šajā rakstā teikto, tad atkal uzskatāmi redzam, ka otrs Samsung mēģinājums publiski atrādīt šīs ierīces piedzīvojis traģisku fiasko. Ja ar tiem verķiem neprot apieties pat tehnoloģiju apskatnieki, var vispār aizmirst par šo ierīču došanu rokās parastajiem mirstīgajiem cilvēkiem.

    Bet tas ir tikai normāli tik nepierastu un jaunu dizainu/ierīču gadījumā. Lai Samsung un Huawei vēl kādu gadu vai divus pastrādā, tad gan jau varēs rādīt šos produktus cilvēkiem.

    Garshhh
    19.04.2019 08:42

    Uzraksts kliedzošs, bet īstenībā nekā nav. Patreiz tikai 4 tel. ar problēmām, no tiem 2 duraki noplēš plēves un viens telefonu liek kabatā kopā ar akmeņiem, un raksta briesmu lietas, ka ekrāns lokas. :) Nākamais ieraksts būs, ka nometot zemē tas plīst un sitot ar āmuru ekrāns paliek melns. Esat reāli, šādu tel. nepirks un tas nav domats visādiem tirliņiem, kuri to mēģinās saplēst. Galvenais ir nod..st Samsung, ka nemāk taisīt telefonus.
    Normāls cipars priekš tāda telefona, neuzskatu, ka pa daudz, ja var atļauties kādēļ nenopirkt. Uz rudens pusi gan jau noskatīsies līdz kādam 1.5tk.
    Ja var s10+ pa 1.6tk pirkt tad tur jau vairs nav liela starpība llīdz 2tk.

    Maris
    19.04.2019 12:09

    LOL Samsung fanboy detection alert!!!!!

    Klau tas telefons pie tiltiņiem vēl nav nonācis (respektīvi Tev taču nav vēl??)

    Pārsvarā nonāca pie čaļiem kuri tehnikas apskatus nevis lasa bet veido, un orientējas.

    Ja uz ekrāna ir kaut kāda plēve ar vizuāli redzamu maliņu, nav brīnums ka noplēsa.
    Katram, kas nav tirliņš, ir skaidrs, ka pati ar laiku plīstu nost, vai atliptu locījuma vietā.
    Fizika jū noum

    Reinis Rozitis
    19.04.2019 12:36
    Kursors.lv
    19.04.2019 15:27
    Reply to  Reinis Rozitis

    Āha, paldies! Tātad, apskatniekiem izdalītajiem telefoniem nemaz nav bijis norādes par to, ka nevar plēst nost to plēvi. Tad vispār nav ko pārmest, jo pēc video un bildēm izskatās, ka tā plēve ir jānoplēš nost.

    Reklāma