Web Analytics
More
    Reklāma

    Apsūdzēts zobārsts, kurš darba laikā lietojis hoverbordu

    Jaunākie raksti

    Aļaskas tiesa izskata kādu neparastu lietu, kurā apsūdzēts zobārsts par to, ka zoba izraušanas procedūras laikā viņš ir atradies uz balansēšanas dēļa (angliski hoverboard), kas ir visai neadekvāta rīcība no mediķa puses.

    Zobārsts savu izgājienu nofilmējis un tālāk padalījies ar draugiem, pašai pacientei par to pat nezinot, kas radījis papildus sašutumu no pacientes puses, jo dakteris savu darbu ikdienā veicis ļoti labi. Video redzams, kā zobārsts Sets Lokhārts mierīgi stāv uz dēļa un veic izraušanas procedūru, ko gan jau daļa ir pieredzējusi un saprot kā pietiekami nopietnu un sāpīgu procedūru. Pēc veiksmīgās izraušanas dakteris zīmīgi aizbrauc prom un novelk cimdus.

    Reklāma

    Atgadījums noticis jau 2016. gadā, taču tiesa notiek vien šobrīd, pa šo laiku savācot vēl papildus apsūdzības par kolēģu naudas piesavināšanos 250 000 dolāru apmērā, kā arī par neatbilstošu medicīnisko izdevumu piesavināšanos. Šajā pašā gadā tikuši atsaukti pusmiljons līdzsvara dēļu, norādot uz to problēmām ar litija jonu baterijām. Pats ārsts gan visas apsūdzības noliedz, taču licence jau tikusi atņemta 2017. gadā.

    Tiesa, varbūt pēc ārsta domām tā tiešām ir jaunā ēra medicīniskajā aprūpē un vienkārši mūsu sabiedrība vēl nav gatava šādiem straujiem pavērsieniem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma