Web Analytics
More
    Reklāma

    300 Zs jaudīgais Volkswagen T-Roc R pieejams Latvijā

    Jaunākie raksti

    Volkswagen klientiem Baltijā piedāvā zīmola sportiskās modeļu līnijas R  jaunāko modeli – T-Roc R. Tas ir dzīvesstila krosovers ar sporta automobiļa attieksmi. Pateicoties tā četru cilindru TSI 2.0l dzinējam, kompaktajam apvidus automobilim ir 300 Zs jauda un 400 Nm griezes moments. T-Roc R sākuma cena Latvijā ir no 41 768 eiro, ieskaitot PVN.

    T-Roc R standarta aprīkojumā tiek piedāvāts ar septiņu pārnesumu divsajūga ātrumkārbu un 4MOTION visu riteņu piedziņu. Veiktspējas dati atbilst R līnijas modeļiem – T-Roc R no 0 līdz 100 km/h spēj sasniegt nieka 4,8 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir elektroniski ierobežots līdz 250 km/h. Sportiskā piekare ar 17 collu bremžu sistēmu nodrošina izveicīgu vadību.

    Reklāma

    Jaunais T-Roc R piedāvā plašu standarta aprīkojuma klāstu, tostarp progresīvās stūrēšanas iekārtu, sportisku piekari ar dažādiem braukšanas režīmiem un pēc izvēles aktivizējamu saķeres kontroles sistēmu. Papildus pieejama arī R Performance Akrapovič izplūdes sistēma, kas spēj izturēt ārkārtīgi augstu temperatūru un ir iespaidīga ar savu unikālo un izteiksmīgo skaņu.

    T-Roc R sportisko raksturu izceļ eksterjera un interjera dizains. Radiatora restei ir pulēta sudraba josla ar anodētu alumīniju apakšā, kas stiepjas visa automobiļa platumā. R līnijai raksturīgais bampers ir nokrāsots mašīnas krāsā. Apgaismes vienības vertikāli izvietotajās dienasgaismās iestrādātas priekšā. Aizmugurējam bamperim ir vizuāli izteiksmīgas gaisa atveres augšējā daļā un kontrastējošas krāsas R stila gaisa difuzors. R modelim ir raksturīga dubultās izejas izplūdes sistēma. T-Roc R standarta aprīkojumā pieejams ar 18 collu Spielberg lietajiem diskiem.

    Kopš 2002. gada R modeļu mājas ir sacīkšu trases visā pasaulē, un papildus augstas veiktspējas dzinējiem, R modeļi ir sevi arī pierādījuši kā ikdienai piemērotas automašīnas apvienojumā ar izteiksmīgu izskatu. Kopā ar Golf R klientiem Baltijā tagad pieejams arī jaunais T-Roc R.

    Tikai pirms dažām nedēļām Volkswagen R līdz ar jaunā R logo prezentāciju paziņoja par zīmola reorganizāciju. Jaunais R logo simbolizē šī zīmola jaunu sākumu. Tas ir krietni modernāks, izteiksmīgāks un elegantāks – samazināts līdz būtiskākajām komponentēm, līdz ar to – tas izmantojams dažādiem nolūkiem, joprojām saglabājot savu piemērojamību, jo sevišķi digitālajiem medijiem. Jaunais logo simbolizē R līnijas atdzimšanu ar jauniem, aizraujošiem modeļiem, kas drīzumā pievienosies piedāvājumu klāstam. Pārveidoto R-Line emblēmu pirmo reizi iespējams redzēt Atlas Cross Sport R-Line modelim, kas pieejams Ziemeļamerikas tirgū.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tasesmues
    24.11.2019 16:52

    Kāpēc spiežot uz komentāriem uzmetas gemius? Lēts “prikols”

    Reklāma