Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Surface Earbuds saņem Office 365 integrāciju un 8 stundu darbības laiku

    Jaunākie raksti

    Kopā ar vairākiem citiem produktiem (lokans viedtālrunis, datori un divi kopā sasieti planšetdatori), Microsoft vakar izziņoja arī Surface Earbuds tā dēvētās true wireless austiņas.

    Surface Earbuds saņēmušas astoņu stundu darbības laiku ar vienu uzlādi, kā arī austiņas nāk komplektā ar uzlādes kastīti, kas ļauj Surface Earbuds uzlādēt vēl divas reizes. Kopā Surface Earbuds nodrošina līdz 24 stundu skanējumu.

    Reklāma

    Surface Earbuds atbalsta Android Fast Pair un Windows Swift Pair, kā arī uz austiņām izvietota skārienvirsma to vadībai. Surface Earbuds būs vadāmas arī ar balsi.

    Microsoft apsolījis Surface Earbuds negaidītu Spotify integrāciju, bet nekas sīkāk par Spotify integrāciju netika pastāstīts. Surface Earbuds austiņas ļaus diktēt tekstu, kas tiks pierakstīts ar Microsoft Office 365 palīdzību. Austiņas ļaus ar skārienvirsmu pāršķirt PowerPoint slaidus, kā arī veikt tulkošanu vairāk nekā 60 valodās.

    Surface Earbuds būs iegādājamas kaut kad šajā gadā par 249 dolāriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš
    03.10.2019 16:40

    Prieks, ka vēl vienas austiņas, kas nelien iekšā kanālā (neciešu ear-canal tipa austiņas). Bet tā lielā plakanā virsma gan ne pārāk pievilcīga.

    Reklāma