Web Analytics
More
    Reklāma

    Surface Neo – Microsoft kopā sasējis divus 9 collu planšetdatorus

    Jaunākie raksti

    Microsoft vakardienas prezentācijā Surface Neo paturēja kā pēdējo izziņojamo ierīci, jo Surface Neo vēl nav īsti gatavs. Surface Neo uzskatāms par diviem kopā saliktiem 9 collu ekrāniem, pa vidu tiem ir 360 grādu eņģe.

    Atvērtā veidā Surface Neo būs izmantojams kā 13.1 collas skārienekrāns. Katra no pusēm ir 5.6 mm bieza, Surface Neo darbinās Intel procesors, kā arī šis datora izstrādājums saņems USB Type-C pieslēgvietu un Windows Hello sejas atpazīšanu ar infrasarkano staru kameru.

    Reklāma

    Surface Neo svars būs aptuveni 655 grami, datoriņam varēsi pievienot jauno Surface Slim Pen, kas ar magnētu stiprināsies klāt pie Surface Neo, lai vienlaikus veiktu arī uzlādi.

    Surface Neo darbinās speciāla Windows 10 versija, kas tiek dēvēta par Windows 10X. Windows 10X ir operētājsistēma lokaniem un dubultiem datoru ekrāniem.

    Šobrīd nav zināms, kad tieši Surface Neo būs pieejams, tiek lēsts, ka Surface Neo pie pircējiem nonāks 2020. gada nogalē.

    https://www.youtube.com/watch?v=fssZICsV4Rg

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dzintars
    03.10.2019 09:41

    “Surface Neo cena būs aptuveni 655 grami”, feina cena, vēlams izlabot :)

    pile
    03.10.2019 10:00

    “cena būs aptuveni 655 grami”? 655 grami zeltā vai sudrabā? Droši vien jāsalabo teksts.

    Einis
    03.10.2019 16:18

    WTF?

    Kam ir vajadzīgs tāds displejs ar tādu strīpu vidū?

    Nesaprotu vispār pielietojumu…. ar pirkstu brauks viņam pāri un sajūta būs, kā agrāk, kad peles rullīši gļučīja un ik pa mirklim negāja :D

    Reklāma