Web Analytics
More
    Reklāma

    Jau oktobrī pie LMT varēs iegādāties Samsung Galaxy Note10+ 5G viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Lai arī Latvijā LMT un Tele2 pagaidām ir palaiduši tikai divas 5G bāzes stacijas, abi operatori sāk klientiem piedāvāt arī 5G viedtālruņus. Tele2 jau iepriekš ziņoja, ka pārdošanā laiž Huawei Mate20 X 5G viedtālruni un šodien arī LMT paziņo par to, ka uzsāk iepriekšpieteikšanos uz Samsung Galaxy Note10+ 5G viedtālruņa iegādi.

    Latvijas Mobilais Telefons (LMT) aicina pieteikties jauno Samsung Galaxy Note 10+ 5G iegādei. Piesakoties līdz 30. septembrim LMT mājaslapā, jauno viedtālruni būs iespējams saņemt jau oktobrī. Tā ir lieliska iespēja kļūt par vienu no pirmajiem lietotājiem, kuriem Latvijā būs pieejams Samsung 5G viedtālrunis.

    Reklāma

    Samsung Galaxy Note10+ 5G ir aprīkots ar 7nm procesoru un 12 GB operatīvo atmiņu. Turklāt tas aprīkots ar modemu, kas spēj uztvert 5G signālu. Viedtālruņa konfigurācija ļauj pat noslogotās vietās lejuplādēt lielus failus – seriālu sezonas, lielformāta video, prezentācijas, attēlus utt., kā arī reālajā laikā straumēt video saturu bez aiztures. Tāpat video saturu būs iespējams acumirklī straumēt uz lielākajām platformām, piemēram, Youtube vai Twitch.

    Līdz ar jauno funkcionalitāti šis modelis priecē arī ar citām tehnoloģiskām priekšrocībām – īpaši kvalitatīvu 6,8 collu QHD AMOLED bezmalu ekrānu parocīgākā, slaidākā un vieglākā korpusā, S-Pen irbuļa pārvaldību, 12 GB RAM, kas ļauj acumirklī pārslēgties starp lietotnēm un parādīt divas lietotnes vienlaicīgi ar splitscreen funkciju, kā arī sevišķi ietilpīgu 512 GB atmiņu, ko varēs palielināt līdz 1TB. Tas nozīmē, ka telefonā iespējams glabāt bildes, dokumentus, video un citu saturu, nedzēšot vecākus datus, lai rastu vietu jauniem.

    19. jūlijā Latvijas Valsts prezidents Egils Levits un LMT prezidents Juris Binde deva startu 5G tīkla darbībai Latvijā, tādējādi Latvijai kļūstot par vienu no pirmajām valstīm Eiropā un pasaulē, kurā ieviests 5G tīkls. Jau līdz gada beigām LMT 5G tīkls kļūs vēl pieejamāks plašākam klientu lokam. 5G ir šobrīd jaunākā mobilo sakaru paaudze, kas nodrošinās optikas interneta pieslēgumiem līdzvērtīgu bezvadu interneta pieredzi. 5G paredz ne tikai desmitreiz ātrāku mobilo internetu, tas spēs arī apkalpot strauji augošo lietu interneta pieslēgumu skaitu, nodrošinot iespēju vienā vietā vienlaicīgi darboties līdz pat simt reižu vairāk pieslēgumiem nekā iepriekšējās mobilo sakaru paaudzes. Izstrādājot 5G tehnoloģiju, tiek uzlabota arī datu pārraides savienojuma stabilitāte un drošība, lai mobilo internetu varētu plašāk izmantot tajās nozarēs, kur pakalpojuma nepārtrauktai darbībai ir izšķiroša nozīme. Tāpat 5G tīklā tiek būtiski uzlabots reakcijas laiks, lai nodrošinātu tādus risinājumus kā bezpilota auto, attālināta dronu vadība un, iespējams, arī attālināta medicīnisko operāciju veikšana.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    09.09.2019 18:46

    5G telefons gadus 3-4 nemaz nebūs vajadzīgs :) Un kad tas tīkls reāi tiks arī ieviests, tad šie telefoni būs jau morāli novecojuši.

    Garshhh
    10.09.2019 07:55
    Reply to  Jānis

    Pilnīgi piekrītu. Būtu vismaz centru vai kādu mikrorajonu noklājuši, tad būtu jēga pirkt.

    Gatis
    09.09.2019 19:41

    Un kāda cena būs

    Fedja
    10.09.2019 09:30

    Tas sākumā, kamēr visi turās pie ražotāja rekomendētās pārdošanas cenas. Pēc tam kāds norausies, iedos lētāk un arī pārējie metīs lejā cenas līdz pusei no sākumcenas.

    Aigi
    10.09.2019 15:26

    nu ko pieteicos, šis būs mans pirmais Note, pirms tam pieturējos pie S klases.

    Indulis Kuplais
    11.09.2019 11:18

    LMT ir lieli uzcenojumi. Samsungi ir tikai pilsētas telefoni,laukos viņiem zona daudzviet nav,jo antēnas telefonā švakas.
    Huawei stiprākas antenas,pārbaudīts.
    Ar Huawi man istabā darbojas 4G, ar samsun galaxy Note 8 nav 4G,jaiet laukā,tad ir…

    Reklāma