Web Analytics
More
    Reklāma

    Android 10 pieejamība: stabila versija Essential; beta OnePlus; Xiaomi… nedaudz mulsinoši

    Jaunākie raksti

    Google beidzot izlaidusi Android 10 gala versiju, kas jau nonākusi jaunākajos Google Pixel viedtālruņu modeļos, kā arī citi ražotāji steidz spodrināt savas spalvas, izlaižot maksimāli ātrus Android 10 atjauninājumus.

    Essential savas Essential PH-1 viedtālrunim piedāvā Android 10 jau uzreiz, tur nekādas aiztures arī netika gaidītas, lai arī Essential ir klājies visai smagi ar viedtālruņa pārdošanu. Šobrīd izskatās, ka otro viedtālruņa modeli no Essential varam negaidīt, bet pirmais ticis pie Android 10 vienlaikus ar Google Pixel jaunākajiem modeļiem.

    Reklāma

    Pārsteidzoši, bet arī Xiaomi ļoti veikli pievienojies Android 10 pulciņam, to piedāvājot sava apakšzīmola viedtālrunim Redmi K20 Pro. Pagaidām gan tikai Redmi K20 Pro īpašnieki Ķīnā var tikt pie Android 10.

    OnePlus piedāvā Android 10 OnePlus 7 un OnePlus 7 Pro īpašniekiem, bet jāņem vērā, ka OnePlus nodēvējis šo laidienu par Open Beta Testing, tātad viss tur vēl nav pabeigts. Cik novēroju, tad Android 10 kopā ar OnePlus 7 Pro līdz galam nestrādā Share menu, kā arī var rasties problēmas ar vairākām banku lietotnēm. OnePlus 7 Pro arī ir problēmas ielādēt fotogrāfijas Google Photos lietotnē.

    Kristaps no savas puses ziņo, ka Google Pixel 3 ar Android 10 nesaprotas ar Swedbank lietotni.

    HMD Global (Nokia) savus Android 10 plānus jau izziņoja, bet ar atjauninājumu šobrīd nesteidzas. Samsung, Huawei un LG pagaidām nolēmuši cieši klusēt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    04.09.2019 11:05

    Interese no Samsung lietotajiem, cik operativi tiek izlaisti atjauninajumu prieks telefoniem? Manas rokas ir pirmais Samsung Galaxy S10 Plus, tad interse, cik ilgi nonaks shajas ieriicees?

    Kursors.lv
    04.09.2019 11:12
    Reply to  Oskars

    Samsung saviem flagmaņiem diezgan centīgi nodrošina regulāros Android ikmēneša drošības atjauninājumus. Uz lielajām Android versijām ir jāpagaida, bet tās vismaz viena tiek piedāvātas. Es teiktu, ka kādus 2-3 gadus ražotājs par atjauninājumiem saviem flagmaņiem rūpējas.

    Pixel
    04.09.2019 11:56

    Uz šo brīdi ko esmu pamanījis un man nepatīk, ka double-tap funkcija nestrādā, ka 9. versijai – no sākuma ambient display parādījās, bet 10. vairāk to nedara. gribēju uzzināt vai kādam citam tā pat ir novērots uz Pixel? Vai arī man ir kļūda ieviesusies pie instalācijas. Un vēl man nepatīk kad uzliku jauno gesture navigation ir pagrūtāk tikt uz recent applications menu, dēļ tā cik jūtīgs ir swipe up.

    Reinis Leitis
    05.09.2019 08:09
    Reply to  Pixel

    Pie otrās betas lasīju redditā, ka ambient display pie double tap ir zudis un tā nav individuāla problēma. Šī lieta īpaši pietrūkst naktī apskatoties pulksteni.

    Kursors.lv
    05.09.2019 08:24
    Reply to  Pixel

    OK, tādas lietas nenovēroju, bet man pārstāja darboties Swedbank lietotne. Vienkārši krešo katru reizi, kad atver.

    09.09.2019 14:14
    Reply to  Pixel

    Uz Pixel 3 double tap strādā. Swebank app gan turpina crashot, pat pēc datu izdzēšanas un pārinstalēšanas.

    Reklāma