Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus 7T Pro varētu būt gatavs 15. oktobra izziņošanai

    Jaunākie raksti

    OnePlus ir palicis gandrīz vienīgais viedtālruņu ražotājs, kas atļaujas atjaunināt savus modeļus divas reizes gadā. Šo nelielo triku ar diviem flagmaņiem gada laikā uzsāka Sony Xperia, bet pēc pāris mēģinājumiem pat Sony nācās atzīt, ka pusgada laikā sagatavot lielus jaunumus ir pārāk sarežģīti. Samsung ir nodalījis Note sēriju no S sērijas viedtālruņiem, un tos šķir aptuveni pusgads.

    Baumas norāda, ka OnePlus jau atkal grasās oktobra vidū izziņot jaunu OnePlus 7T Pro viedtālruni, kas būs šobrīd aktuālā OnePlus 7 Pro atjauninājums. Pagaidām nav zināms, vai rudenī gaidāms arī mazākā un lētākā OnePlus 7 modeļa atjauninājums.

    Reklāma

    Varam vien cerēt, ka būs izdevies pieslīpēt OnePlus 7T Pro kameru darbību un būs uzstādīts nedaudz ātrāks pirkstu nospiedumu nolasītājs.

    OnePlus 7T Pro būšot ļoti līdzīgs aktuālajam OnePlus 7 Pro modelim, bet jaunais 7T Pro tikšot pie Qualcomm Snapdragon 855 Plus procesora, lielāks uzsvars tikšot likts uz 5G modeli, jo tomēr beidzot tuvojas tas mirklis, kad daļa varēs populācijas priecāties par 5G sniegtajām iespējām, kamēr daži īpatņi pārcelies uz bunkuriem ar spīdīgām cepurītēm galvās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    12.08.2019 15:35

    Jau tagad man patīk kā izskatās ekrāns, jo nav neviena iegrauzuma vai pumpas! Aleluja! :)

    Reklāma