Web Analytics
More
    Reklāma

    Revolut sāk piedāvāt akciju tirdzniecības pakalpojumus

    Jaunākie raksti

    Londonā bāzētā finanšu tehnoloģiju kompānija Revolut, kurai ir vairāk nekā seši miljoni klientu Apvienotajā Karalistē un Eiropā, no šodienas visā Eiropā sāk piedāvāt biržas tirdzniecības pakalpojumus bez komisijas maksas, iesākumā pakāpeniski paplašinot pakalpojumu klāstu noteiktam skaitam Metal karšu klientu.

    Revolut Metal karšu klienti varēs veikt līdz 100 tūlītēju bezmaksas darījumu ar vairāk nekā 300 ASV biržu sarakstos iekļautu uzņēmumu akcijām Ņujorkas biržā un NASDAQ, kā arī izmantot informāciju par cenu izmaiņām reāllaikā un situāciju tirgū. Uzņēmumu saraksts ir augošs, un kompānija Revolut ir iecerējusi to nepārtraukti paplašināt.

    Reklāma

    Tuvāko nedēļu laikā Revolut sāks šo pakalpojumu piedāvāt arī saviem Standard un Premium līmeņa klientiem. Standarta klienti mēnesī varēs veikt trīs bezmaksas tirdzniecības darījumus, savukārt Premium klientiem atļautais bezmaksas darījumu skaits būs astoņi. Par ārpus mēnesī noteiktā limita veiktajiem tirdzniecības darījumiem būs jāmaksā tikai 1,09 eiro komisija par katru darījumu, kā arī ikgadējā glabāšanas maksa tikai 0,01% procenta apmērā par ieguldījumu portfeļa uzturēšanu. Tirdzniecībai pieejamais laiks ir no pulksten 9.30 rītā EST līdz 16.00 pēcpusdienā EST (USA).

    Konta minimālā summa ieguldījumu veikšanai nav noteikta, un Revolut klientiem sniedz iespēju iegādāties nepilnas akcijas tikai par vienu ASV dolāru, noņemot noslēpumainības plīvuru un paverot ļoti noslēgto, dārgo un sarežģīto akciju tirgu pilnīgi jaunai auditorijai.

    Visi valūtas darījumi tiks veikti kā ierasts, izmantojot Revolut multivalūtu maku, kas nozīmē, ka ikviens, kurš vēlas investēt, naudu no savas valsts valūtas konta var pārskaitīt ASV dolāros, piemērojot Revolut maiņas kursu un veicot automātisko konversiju.

    Revolut pastāvīgi attīstīs savus ieguldījumu pakalpojumus, un plānotie pasākumi ietver piekļuvi Apvienotajā Karalistē un Eiropas valstīs tirgotajām akcijām, biržas indeksu instrumentiem (ETF) un iespējām veikt ieguldījumus, izmantojot obligāciju un akciju ISA. Tiek plānota piekļuves paplašināšana globālā mērogā, no kuras nākotnē ieguvēji būtu tie Revolut lietotāji, kuri atrodas ārpus Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ).

    “Tas ir vēl viens milzu solis mūsu misijā padarīt finanšu pakalpojumus ietverošākus, inovatīvākus un pieejamākus. Ieguldījumu iespējas akciju tirgū parastajiem cilvēkiem pārāk ilgi ir bijušas liegtas, un tas viņiem ir radījis reālas problēmas, jo viņi meklē efektīvas iespējas gūt maksimālu labumu no saviem ietaupījumiem,” stāsta Revolut dibinātājs un izpilddirektors Niks Storonskis [Nik Storonsky].

    “Mēs esam pārliecinājušies, ka ieguldījumu veikšana, izmantojot Revolut, ir lēta, vienkārša un pieejama ikvienam pat tad, ja ir vēlēšanās tikai pamēģināt, ieguldot ļoti nelielas summas. Tas ir tikai sākums mūsu tirdzniecības piedāvājumam bez komisijas maksas, jo vistuvākajā nākotnē mēs paplašināsim piekļuvi dažādiem tirgiem un ieguldījumu produktiem,” piebilda Storonskis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    01.08.2019 08:56

    Šis labs, un ja vēl revolut nedod datus VID par to cik nopelnīts tirgojot akcijas, tad jau vispār medus maize. :)

    Kursors.lv
    01.08.2019 09:02
    Reply to  Skābene

    Gan jau, ka dos, ja vēl nedod. Kā nekā Revolut juridiski jau ir tāda pati banka kā pārējās vecās bankas un uz to attiecas arī tādi paši noteikumi.

    KSa KSa
    01.08.2019 09:18

    Pēc breksita tas varbūt kļūs apgrūtinošāk VID pieprasīt Revo klientu datus/kontu pārskatus?

    Vimba
    01.08.2019 09:24
    Reply to  KSa KSa

    Mums taču ir GDPR kā eņģelis uz zemes nolaidies. Un arī FKTK.

    Muah
    01.08.2019 11:01
    Reply to  KSa KSa

    Kāds brexitam sakars ar datu apmaiņu? CRS ir globāls pasākums un datu apmaiņa par nerezidentu kontiem nav ES iniciatīva.

    Kursors.lv
    01.08.2019 09:27

    Revolut pagājušā gada nogalē kļuva par banku: https://kursors.lv/2018/12/13/revolut-sanem-licenci-un-klust-par-banku/

    KSa KSa
    01.08.2019 09:27

    Revo taču esot saņēmis bankas licenci.

    Jānis Bebrītis
    01.08.2019 08:58

    Ha, swedbanda un citi augļotāji! Dokumentu kārtošanas maksa iegādājoties, pārdodot un vēl ikgadēja uzturēšanas maksa.

    Manis pēc VIDam var dot, galvenais ka nav bezjēdzīgas komisijas maksas bezjēdzīgu administratīvo izdevumu sponsorēšanai.

    Skābene
    01.08.2019 10:00

    Vai ne, kad bankā paprasi ko nozīmē konta uzturēšanas maksa, ko viņi dara lai uzturētu manu kontu, tad konsultants sēd un bola acis, viņam nav atbildes! :D Vai līguma noslēgšnas komisija, tas vispār ir unikums. Izdrukā standarta līgumu no datora un par to paņem komisiju 1,5% no kredīta summas! Ja vēl būtu tas līgums no nulles taisīts, tad vēl saprastu, ka Juristam jāmaksā, bet 1,5% par Ctrl+P un papīru prasīt tādu kāpostu ir bargi.
    Nu un protams vērtspapīru konta uzturēšana, bankas komisija par darījumu un viss pārējais padarīs SWEDbanku par galīgi nepievilcīgu darījumiem ar vērtspapīriem, jo Revolut konkrēti izpogās vecos dinozaurus!

    Fedja
    01.08.2019 10:03

    Nu labi, ja naudu izsniedz bankas darbinieks, lai paņem komisiju, bet kāpēc komisiju ietur arī bankomāts un izņemamais bezkomisijas mēneša limits ir mazāks kā tava alga?

    Reklāma