Web Analytics
More
    Reklāma

    Darbību sākusi otrreizējās biļešu tirdzniecības platforma BilesuTirgus.lv

    Jaunākie raksti

    Nepilnu gadu pēc solītā starta un dienā, kad ziņu portāls Delfi informē par biļešu tirdzniecības uzņēmuma ‘Biļešu paradīze’ iegādi, darbu oficiāli sākusi Latvijā pirmā legālā biļešu un dāvanu karšu otrreizējās tirdzniecības platforma BilesuTirgus.lv.

    BilesuTirgus.lv piedāvā legālu veidu pasākuma biļešu īpašniekiem, kas paši nevar apmeklēt konkrēto pasākumu, ērti pārdot savas biļetes, savukārt pircējam – droši un ar naudas garantiju iegādāties biļeti, turklāt par godīgu cenu.

    Pirmās nedēļas novērojumi liecina, ka pēdējā brīža piedāvājumi, piemēram, pēdējās dienās vai pat vien dažas stundas pirms pasākuma, mēdz būt par ļoti labām cenām – ja biļetes pārdevējs ir pilnībā pārliecināts, ka nevarēs pasākumu apmeklēt, tad ir gatavs no savas biļetes šķirties, atpakaļ saņemot tikai daļu no sākotnējās cenas. Par izdevīgākajiem piedāvājumiem tiek regulāri informēts arī BilesuTirgus.lv sociālo tīklu kontos.

    Platforma veidota arī patērātājiem draudzīgā un godīgā veidā, proti, katra ievietotā biļete tiek pārbaudīta, pārdevējs var reģistrēties tikai ar Facebook kontu un Latvijā atvērtu bankas kontu. Vienlaikus, lai pilnībā izslēgtu krāpšanās riskus, pārdevējam nauda par platformā pārdoto biļeti tiek pārskaitīta nākamajā dienā pēc pasākuma. Tādējādi veidojas būtiska pievienotā vērtība un pilnībā samazināti krāpniecības riski, salīdzinot ar klasiskajiem sludinājumu portāliem vai biļešu tirdzniecību sociālajos tīklos, nemaz nerunājot par tā dēvēto tirdzniecību “no rokas”.

    Vienlaikus platformas veidotāji īpaši uzsver, ka tā nav paredzēta spekulantiem. Biļetes maksimālais uzcenojums, salīdzinot ar tās orģinālo cenu, nevar būt lielāks kā 20%, kas paredzēts tikai tādēļ, lai biļetes īpašnieks varētu atgūt naudu par komisijām, ko biļešu iegādes brīdī samaksājis biļešu tirdzniecības uzņēmumam.

    Platformas veidotāji, ņemot vērā sava pakalpojuma unikalitāti reģionā, turpina apzināt iespējas paplašināties Baltijas mērogā un plašāk. Tāpēc plānots aktīvi meklēt iespējas piesaistīt papildus finansējumu, piemēram, no investoriem, riska kapitāla vai jaunuzņēmumu atbalsta instrumentiem, lai tālāk attīstītu platformu un jaunuzņēmuma darbību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Edgars Muiznieks
    05.06.2019 10:15

    Nu tad beidzot! Sen jau gribas notirgot dāvanu karti uz Zērgli..

    KSa KSa
    05.06.2019 10:18

    Pārdevējs var reģistrēties tikai ar Facebook kontu.
    Paldies par uzmanību.

    assa
    05.06.2019 10:24
    Reply to  KSa KSa

    Atbalstīts! Šitais ir reāls aplauziens! Man nav FB un kāpēc lai būtu? Un vai FB ir ID garants?

    Diso
    05.06.2019 14:10

    Gan jau būs arī citas autorizācijas iespējas ar laiku.

    KKTK
    05.06.2019 14:11

    Facebook konts – drošības garants :D :D :D

    Astro
    05.06.2019 18:42

    Kāda jēga runāt par paplašināšanos, ja vēl nav zināms cik tas pakalpojums (Kristapa vārdiem runājot – produkts) būs pieprasīts?
    20% – arī labs. :-) Ja cilvēks šturmējot kasi vismaz vienu nakti nav gulējis un ar lieliem stresiem laimīgi dabūjis biļeti, tomēr ir spiests to pārdot, tad ko, pa 5 eur? :-))) Tiem lielajiem bļāvējiem, kuriem dodiet visu par velti? Ha, tikai ss-ī un par atbilsošu cenu. Nepatīk – stāvi rindā! Starp citu, uz priekšpēdējiem dz. svētkiem pats pirku pa dātgo. I laimīgs biju, ka tiku.
    Diez, kā var droši nopirkt printētās biļetes?

    Igors
    05.06.2019 19:50
    Reply to  Astro

    Es nekad netaisos pirkt nevienu biļeti no spekulantiem. Simts reižu labāk tad jau neapmeklēt pasākumu nekā ļaut kaut kādam pid****am nopelnīt uz kāda mākslinieka rēķina.

    Astro
    07.06.2019 01:09
    Reply to  Igors

    Katram ir tiesības uz viedokli un rīcības brīvību.
    Es tieši tāpat nepārdotu biļetes par nominālu kkādam bļaurim – pid***am, kurš kačā pravas un nejēdz izkustināt pēcpusi un aizvilkties pēc biļetes,. Tad labāk izmest misenē.
    Vēl bij tāda prakse atdot pa lēto kādam tautietim, kurš fiziski nevar atļauties to nopirkt. Tad vismaz kāda jēga no tā.
    Bet izskatās, ka daudziem ir tāda organiska nepieciešamība uzstāties ar “atļauto maksimālo”!!! :-)

    Usinss
    06.06.2019 07:54

    Pagaidām platformā ir pieejamas tieši 6 biļetes. Projekta uzturētājiem kā minimums vajadzēja iepirkt kādas 100 Prāta vētra biļetes un “pārdot” otrreizējā tirgū. Tā vismaz piesaistītu auditoriju.

    EDGARS
    06.06.2019 10:00
    Reply to  Usinss

    Pv biļetēm ir sava oficiālā otrreizējā tirdzniecība – eKase.lv lapā. Tur arī dabūju savu biļeti. Biļešu tirgus nevar garantēt biļetes īstumu. Tikai to, ka man atdos naudu, ja netikšu pasākumā. Aizdomīgi. :/

    digitalk
    06.06.2019 10:36
    Reply to  EDGARS

    kas ir aizdomīgi faktā, ka platforma piedāvā escrow servisu?

    EDGARS
    07.06.2019 14:48
    Reply to  digitalk

    escrow viss ir ok, bet tas garantē tikai to, ka gadījumā ja aizeju uz pasākumu un biļete nav derīga, saņemšu savu naudu atpakaļ. Bet negarantē, ka nepalikšu par muļki pie ieejas ar nederīgu biļeti. :(

    Reklāma