Web Analytics
More
    Reklāma

    Delfi iegādājas biļešu tirdzniecības platformu Biļešu paradīze

    Jaunākie raksti

    Latvijas lielākais ziņu portāls Delfi iegādājies Latvijas vadošo biļešu tirdzniecības uzņēmumu SIA Biļešu paradīze.

    Delfi parakstījis līgumu, saskaņā ar kuru tās meitasuzņēmumi SIA Delfi Tickets un SIA Delfi Ticket Service iegādāsies 100% biļešu tirdzniecības uzņēmuma Biļešu paradīze kapitāldaļas. Pārdevēji ir privātpersonas – Latvijas pilsoņi un puses vienojušās neizpaust iegādes cenu, kā arī citus darījuma nosacījumus. SIA Biļešu paradīze līdzdibinātājs Ēriks Naļivaiko atzīst, ka Latvijā biļešu tirdzniecība tiks turpināta ar pašreizējo zīmolu un esošo vadības komandu.

    Reklāma

    2018. gadā SIA Biļešu paradīze pārdeva biļetes uz vairāk nekā 7 000 pasākumiem. Tostarp uzņēmumam bija uzticēta Dziesmu svētku biļešu tirdzniecība, taču process nenoritēja gludi un svētku organizētāji vērsās tiesā pret biļešu izplatītāju.

    Iepriekš Delfi paziņoja, ka sper savu nākamo attīstības soli un ievieš Delfi Plus maksas satura pakalpojumu, kas papildus ikdienas ziņām ļaus iegūt padziļinātāku ieskatu Latvijas un pasaules aktualitātēs. Citiem vārdiem sakot, tas būs oriģinālsaturs – interesantu cilvēku intervijas, reportāžas no dažādiem notikumiem, analīze un pētniecība. Pie tam oriģinālsaturs tiks veidots par dažādām tēmām sākot ar politiku un beidzot ar dzīvesstilu.

    Delfi informē, ka turpmāk aptuveni 3% no ikdienas satura (aptuveni 20 raksti nedēļā) būs pieejami tikai Delfi Plus pakalpojuma abonentiem. Šī pakalpojuma maksa ir 1.99 eiro par četrām nedēļām. Pakalpojuma lietotājiem tiks samazināts klasisko reklāmu daudzums un tādējādi tiks uzlabota lasīšanas pieredze. Delfi Plus saturs pagaidām nebūs pieejams portāla mobilajā lietotnē, tas būs patērējams tikai no tīmekļa pārlūka (to gan var darīt arī mobilajās ierīcēs). Lai pieteiktos, būs nepieciešams Delfi konts.

    Avotsdelfi
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma