Web Analytics
More
    Reklāma

    /e/ plāno pārdot atjaunotus bez-Google Android viedtālruņus

    Jaunākie raksti

    Google pieeja Android ir gana dīvaina – operētājsistēma ir it kā bez maksas un bez jebkādiem uzspiestiem Google servisiem, bet tādā gadījumā Android viedierīcē nevarēsi piekļūt pie Google Play veikala. Man laikam ir bijis tas gods redzēt vienu Android ierīci bez Play veikala, tā bija GPS navigācijas ierīce.

    /e/ Foundation paziņojuši, ka grasās piedāvā ne tikai Android bāzētu operētājsistēmu, bet arī tikt vaļā no Google uzspiestajiem servisiem. Google Maps, Gmail, Photos un citi servisi tiks aizstāta ar bezmaksas alternatīvu. /e/ Foundation jau šobrīd piedāvā savu operētājsistēmu beta testiem vairākiem dučiem dažādu viedtālruņu.

    Reklāma

    Paziņots, ka /e/ Foundation operētājsistēmu varēs arī izmantot kopā ar uzņēmuma atjaunotiem viedtālruņu modeļiem, kas būs pieejami iegādei jau tuvākajā laikā. Viedtālruņiem tiks piedāvāta gada garantija. Tiek solīts, ka /e/ Foundation pārdos tikai un vienīgi Grade A (best refurbished quality) viedtālruņus.

    Būs pieejami sekojoši viedtālruņu modeļi:

    /e/ Foundation uzsver, ka jau esošu viedtālruņu modeļu izmantošana ļauj būtiski ietaupīt uz jauna viedtālruņa izstrādi un ražošanu. Vienlaikus tiek izmantoti jau saražoti viedtālruņi, tādējādi netiek lieki piecūkota vide, pārstrādājot veco viedtālruni. Ja vēlies iegādāties kādu no minētajiem modeļiem, meklē ražotāja mājaslapā pogu [I’m interested]. Viedtālruņi šobrīd vēl nav pieejami iegādei.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    13.05.2019 11:20

    Uz fikso iegooglēju galaxy s9 un 9 plus cenas un secināju, ka jauni un nelietoti telefoni ar neapgraizītām iespējām ir nopērkami praktiski par tādām pašām naudā. Ja atmiņas lielums nav primārais, tad pat lētāk.
    Kādi ir argumenti par labu atjaunatai, apgraizītai trubai pret jaunu un nelietotu trubu ar visām iespējām?

    digitalk
    13.05.2019 14:01
    Reply to  Skābene

    trubas domāts piedāvāt cilvēkiem, kuri nevēlas atdot Googlei savus datus, bet ir pārāk slinki vai nezinoši, lai atlokotu telefonu un uzliktu šo Custom ROMu paši.

    Jānis Bukovskis
    13.05.2019 16:27

    Varētu pamēģināt, bet īsti negribas nokaut savu veco s6edge 😂

    wilsis
    20.05.2019 00:03

    Iespējams, ka šajā lauciņā būs spiesti skatīties visi Huawei tālruņu lietotāji. Google pārtrauc sadarbību ar Huawei – https://www.reuters.com/article/us-huawei-tech-alphabet-exclusive/exclusive-google-suspends-some-business-with-huawei-after-trump-blacklist-source-idUSKCN1SP0NB

    Reklāma