Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī Amazon izstrādā AirPods austiņu konkurentu

    Jaunākie raksti

    Bloomberg avoti ziņo, ka Amazon strādājot pie Apple AirPods austiņu konkurenta izveides. Tas būtu uzņēmuma pirmais austiņu produkts, kas darbojas ar Amazon Alexa virtuālo asistentu un paredzams, ka ierīce pārdošanā varētu nonākt jau šī gada otrajā pusē.

    Jaunais produkts ļaus lietotājiem ar balss komandu palīdzību veikt pasūtījumus Amazon interneta veikalā, kā arī piekļūt informācijai par laika prognozi un savai (Amazon pirktajai) mūzikai. Tāpat austiņas varēs kontrolēt ar pieskārienu žestiem, tāpat kā konkurentu produktos. Austiņas varēs uzglabāt uzlādējamā kārbiņā, arī tāpat, kā konkurentu produktos.

    Reklāma

    Austiņas varētu izskatīties ļoti līdzīgas AirPods, taču Amazon inženieri aktīvi strādā, lai uzlabotu šī produkta skanējumu. AirPods tomēr nav industrijā vislabāk skanošās austiņas, tām ir fokuss uz ērtu lietošanu.

    Amazon pēdējos gados aktīvi cenšas iespiesties dzelžu biznesā, taču ne vienmēr tas izdodas. 2014. gadā izlaistais Fire viedtālrunis izgāzās, taču Echo viedo skaļruņu bizness kļuva necerēti veiksmīgs un tas līdz miljoniem cilvēku aiznesa Alexa asistentu.

    Lai arī Apple nesniedz konkrētus AirPods pārdošanas datus, šīs austiņas ir iekļautas Apple aksesuāru biznesa segmentā, kas pagājušajā gadā uzņēmumam nopelnīja 17.4 miljardus ASV dolāru un kopumā tiek uzskatītas par veiksmīgu produktu. Tas arī pavisam nesen piedzīvoja savu jauno versiju. Pavisam nesen arī Samsung izlaida tiešu konkurentu AirPods – savus Samsung Galaxy Buds. Esam šīs austiņas notestējuši un atzinuši par lieliskām!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma