Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple labākās videospēles apvienos Apple Arcade pakalpojumā

    Jaunākie raksti

    Vakardienas Apple pasākums bija pilnībā veltīts digitālajam saturam. Iepriekš jau rakstīju par jauno Apple News+ digitālo žurnālu abonēšanas pakalpojumu un Apple TV video satura abonēšanas pakalpojumu un noslēdzot Apple jaunumu atstāstu, pieskaršos arī videospēlēm.

    Apple Arcade ir jauns pakalpojums, kas par fiksētu ikmēneša maksu ļaus piekļūt labākajām videospēlēm, kuras varēs spēlēt no iPhone, iPad, Mac un Apple TV ierīcēm. Šajās spēlēs nebūs reklāmu un digitālo pirkumu. Pie tam, šo spēļu pakalpojumu varēs koplietot ar savu ģimeni.

    Reklāma


    Spēles tiks lejupielādētas lokāli uz ierīcēm un tās varēs spēlēt arī brīžos, kad nebūs pieejams tīmekļa pieslēgums. Tādējādi Apple Arcade drīzāk ir jāuztver kā vienkārši spēļu apkopojums (kas padarīts par abonējamu pakalpojumu) nevis jaunas pieejas spēļu serviss kā Google Stadia, kur spēles darbojas uz serveriem un līdz lietotājam tikai tiek straumēta “bildīte”.

    Apple sadarbojas ar Annapurna Interactive, Bossa Studios, Cartoon Network, Finji, Giant Squid, Klei Entertainment, Konami, LEGO, Mistwalker Corporation, SEGA, Snowman, ustwo games un piedāvā palīdzību arī citiem spēļu radītājiem, lai tie varētu sagatavot kvalitatīvas spēles jaunajam Apple Arcade pakalpojumam.

    Pagaidām nav skaidrs, kad šis jaunais spēļu pakalpojums precīzi būs pieejams un cik tas maksās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma